حضور تعدادی از سرآشپزان زرندی در دوره آموزشی شف فرانسوا

تعدادی از سرآشپزان موکب اربعین زرند در معیت محمد ذوالحسنی و سید عباس مسعودی در کلاس آموزشی شف فرانسوا از کشور فرانسه شرکت خواهند کرد.

تعدادی از سرآشپزان موکب اربعین زرند در معیت محمد ذوالحسنی و سید عباس مسعودی در کلاس آموزشی شف فرانسوا از کشور فرانسه شرکت خواهند کرد.

“سیدعباس مسعودی” از چهره های شاخص صنعت غذای استان در گفتگو با خبرنگار صدای زرند با اشاره به اهمیت آموزش در بهبود سلامت غذایی و نیز رونق کسب و کار گفت: امروزه صنعت غذا به یک صنعت بسیار مهم در گردشگری تبدیل شده و علاقمندان فراوانی در جهان برای تجربه ی غذاهای سالم و سنتی سایر کشورها اقدام به سفر می کنند.

مسعودی افزود: در همین راستا گبا همکاری “محمد ذوالحسنی” که از سرآشپزان شناخته شده می باشد، تصمیم گرفتیم تا باتفاق تعدادی دیگر از همکاران به این دوره ی آموزشی و معتبر که به مدت ۳ روز در مرکز آموزش هتلداری و گردشگری ماربین برگزار می شود، شرکت کنیم تا بتوانیم سهمی هر چند اندک در معرفی شهرستان زرند، جذب گردشگر، رونق فضای کسب و کار و مهمتر از همه ارتقای سطح سلامت غذایی بر عهده بگیریم.

انتهای پیام/

انتشار دهنده : میثمر ضازاده