مدیر کل دامپزشکی استان کرمان؛

هشدار به مردم کرمان در خصوص شیوع تب کریمه کنگو

مدیر کل دامپزشکی استان کرمان ضمن هشدار به مردم از افرادی که با پرورش دام و یا کشتار دام سر و کار دارند خواست توصیه های کارشناسان دامپزشکی را در خصوص تب کریمه کنگو جدی بگیرند.

مدیر کل دامپزشکی استان کرمان ضمن هشدار به مردم از افرادی که با پرورش دام و یا کشتار دام سر و کار دارند خواست توصیه های کارشناسان دامپزشکی را در خصوص تب کریمه کنگو جدی بگیرند.

 

tab krime kongo

به گزارش صدای زرند، “حسین رشیدی” مدیر کل دامپزشکی استان کرمان اظهار داشت: درمان این بیماری هزینه بر و پروسه ای طولانی و پر ریسک دارد اما به سادگی می توان با رعایت نکات ابتدایی از ابتلا جلوگیری کرد.

 

وی از مردم خواست به صورت جدی گوشت مورد نیاز خود را فقط از کشتارگاههای مورد تائید دامپزشکی تهیه کنند و به هیچ عنوان از دام در مراکز جمعیت انسانی نگهداری نکنند.

 

وی ادامه داد: کشتار دام طبق قانون در خارج از کشتارگاه ممنوع است و بی توجهی به این مساله می تواند عواقب جبران ناپذیری داشته باشد.

 

رشیدی گفت: مردم باید در زمان تهیه گوشت از لیبل و مهر دامپزشکی بر روی لاشه های گوشت مطمئن شوند.

 

وی تصریح کرد: طرح سمپاشی محلهای نگهداری دامها به صورت جدی در استان کرمان در حال انجام است و دامداران در صورت مشاهده کنه باید کارشناسان دامپزشکی را مطلع کنند.

 

وی سردرد، تب، خستگی، احساس سرما، خونریزی از لثه، بینی و زیر پوست ناحیه ساق پا و دستها از جمله علائم بیماری تب کریمه کنگو دانست و گفت: این بیماری در دام علائم خاصی ندارد و دام پس از مدتی ابتلا بهبود می یابد اما انسان در صورت ابتلا باید بلافاصله بستری و تحت درمان های تخصصی قرار گیرد.

 

وی از مردم خواست برای اطمینان بیشتر در خصوص سلامت گوشت حتما پس از تهیه گوشت گرم به مدت ۲۴ ساعت گوشت در یخجال نگهداری و بعد از این مدت بسته بندی شود.

 

رشیدی استفاده از دست کش، رو پوش و ماسک برای افرادی که با گوشت و دام در ارتباط هستند را بسیار ضروری دانست.

 

انتهای پیام/مهر