تشدید طرح نظارتی دامپزشکی زرند برای عرضه ماهی قرمز

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان زرند از تشدید طرح نظارتی دامپزشکی زرند برای عرضه ماهی قرمز خبر داد.

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان زرند از تشدید طرح نظارتی دامپزشکی زرند برای عرضه ماهی قرمز خبر داد.

 

Mahi

 

به گزارش صدای زرند، حسن لطفعلی پور گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر عرضه ماهی قرمز با تلاش جدی کارشناسان دامپزشکی زرند در اسفند ماه سال جاری آغاز شده است.

 

وی افزود: در این طرح کلیه اماکن عرضه ماهی قرمزبه لحاظ داشتن مجوز فروش و گواهی حمل ماهی از مراکز تولید بازدید و بازرسی می‌شوند.

 
لطفعلی پور با تاکید بر اینکه یکی از مهمترین اهداف اجرای این طرح جلوگیری از شیوع و انتقال برخی از بیماریهای پوستی، قارچی و انواع مسمومیت‌ها است،گفت: همشهریان عزیز بایستی ماهی قرمز سفره هفت سین خود را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی خریداری کنند.

 
وی با اشاره به اینکه بهترین دما برای نگهداری ماهی ۲۰ تا ۲۵ درجه است؛افزود: این آب بایستی به مدت ۴۸ ساعت در ظروف سر بازنگهداری شود تا کلرزدایی شود.

 

 

انتهای پیام/