موها نیز مانند سایر اعضای بدن به مواد مغذی نیاز دارند و مصرف ویتامین ها و مواد معدنی مناسب می تواند رشد مو را تقویت کند.
به گزارش صدای زرند به نقل از خبر آنلاین، اگر روزانه بیش از ۱۰۰ تار مو از دست می دهید احتمالاً دچار ریزش مو هستید. در کنار عوامل مختلف کمبودهای تغذیه ای از مؤثرترین عواملی هستند که باعث ریزش مو می شوند.
بیوتین (ویتامین b۷)
بیوتین با تحریک تولید کراتین، مقاومت تارهای مو را در برابر ریزش افزایش می دهد.
نیاسین (ویتامین b۳)
نیاسین یا ویتامین b۳ به بهبود گردش خون در پوست سر کمک می کند و خطر ریزش یا نازک شدن مو را کاهش می دهد.
کوبالامین (ویتامین b۱۲)
کمبود ویتامین b۱۲ می تواند منجر به ریزش موی چشمگیر شود. گوشت، قارچ، ماهی و تخم مرغ بهترین منابع ویتامین b۱۲ هستند.
اسید فولیک (ویتامین b۹)
کمبود ویتامین b۹ خون رسانی به فولیکول های مو را کاهش می دهد و منجر به ریزش مو می شود. رژیم غذایی حاوی فولات و مکمل های آن می تواند به جلوگیری از ریزش مو کمک کند.
ویتامین a
ویتامین a تارهای مو را تقویت و به حفظ سلامت پوست سر کمک می کند. ویتامین a در هویج، سیب زمینی، اسفناج و کدو تنبل یافت می شود.
ویتامین c
مصرف مکمل ویتامین c یا مرکبات به محافظت از موها در برابر آسیب رادیکال آزاد و استرس اکسیداتیو کمک می کند.
ویتامین e
با مصرف آجیل، روغن های گیاهی، میوه و سبزیجات می توان ویتامین e مورد نیاز بدن را تأمین کرده و از ریزش مو پیشگیری کنید.
به تازگی در فضای مجازی ادعا شده است که انجماد نان در واقع آن را سالم تر می کند و در برخی موارد به تحقیقاتی اشاره می شود که این ادعا ها را تأیید می کند. اکنون یک متخصص پاسخی روشن به این موضوع داده است.
بهار نارنج همان شکوفه درخت نارنج است که تنها در اردیبهشت ماه می روید. شکوفه های درخت نارنج را بهارنارنج می گویند و از آن در عطرسازی و ساختن اسانس، انواع نوشیدنی های فصلی، عرقیات گیاهی، تهیه مربا، گز، سوهان و … استفاده می شود.
یک تحقیق ۲۰ ساله از ابتلای بیش از اندازه مردم یک نقطه از کشورمان به سرطان پرده برداشت، وزیر اسبق بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره ۷ نتیجه به دست آمده از این مطالعه سخن گفت.
غذاهای پر کالری به افزایش سریع وزن کمک می کنند، بنابراین ترکیب گزینه های کم کالری برای کنترل وزن، همراه با یک رژیم غذایی متعادل و ورزش ضروری است.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال نظر