استاندار کرمان:

بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور در ماهان افتتاح شد/برق رسانی به روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان کرمان

استاندار کرمان گفت: به اقرار تمامی وزراء، استان کرمان رتبه اول را در اجرای اقتصاد مقاومتی کشور دارد و در حوزه سلامت، استان ما رتبه اول کشور را به دست آورد.

به گزارش صدای زرند،”علیرضا رزم حسینی” استاندار کرمان صبح امروز ۱۰ اردیبهشت ماه در گردهمایی ائمه جمعه استان کرمان در شهر ماهان اظهار کرد: سعی کرده ایم طی سه و نیم سال گذشته اقداماتی را در حد وسعمان در استان کرمان انجام بدهیم.

 

ostandar

 

وی با بیان اینکه به دنبال ـن بوده ایم که همواره حول محور ولایت و توسعه در استان کارها را پیش ببریم تصریح کرد: اعتقادمان بر این موضوع است و فرمانداران و بخشداران کار را در سطح استان با همین روال پیش برده و سعی کرده اند به دور از حاشیه های سیاسی، فضای استان را به سمت کار، آبادانی و اشتغال سوق دهند.

 

رزم حسینی تصریح کرد: بنای ما بر مدیریت جهادی بود و براساس آماری که داریم از ابتدای انقلاب تاکنون تعداد سفرهایی که در این دوره در سطح استان به مناطق مختلف رفته ایم، در هیچ دوره ای نبوده و تلاش کردیم حرکت شبانه روزی در سراسر استان انجام دهیم.

 

نماینده عالی دولت در استان کرمان با بیان اینکه ۴۰ درصد جلسات اقتصاد مقاومتی استان را در شهرستان ها برگزار کرده و بیشترین سفر مقامات دولتی از اول انقلاب تا امروز به استان در این دوره بوده است، افزود: راهبرد استان کرمان تمرکز بر کار اقتصادی است و مقام معظم رهبری ۱۰ سال را با عناوین اقتصادی نامگذاری کرده اند و با ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی، معلوم شد راه درستی را انتخاب کرده ایم.

 

رزم حسینی اظهار کرد: طرح مثلث توسعه اقتصادی استان کرمان مدل کارآمدی در آمد و تمرکز بر توسعه اقتصادی بوده، ضمن آنکه در کنار این طرح نیز پروژه های اقتصاد مقاومتی را پیش برده و آمارها راستی آزمایی شده است.

 

وی تصریح کرد: در مهرماه سال ۹۳ شهرستان قلعه گنج را به عنوان شهر نمونه اقتصاد مقاومتی به بنیاد مستضعفان واگذار کردیم و با تلاش های خالصانه و جهادی رییس بنیاد، مدلی از اقتصاد مقاومتی مردمی و واقعی در این شهرستان اجرا شد.

 

استاندار کرمان بیان کرد: بروکراسی دولتی و نظام اداری ما توانایی این را ندارد که توسعه و اجرای اقتصاد مقاومتی را به خوبی انجام دهد و واسپاری کار به بخش غیردولتی در استان کرمان انجام شد و مقام معظم رهبری در دو نوبت از مدل اجرا شده در قلعه گنج نام برده اند.

 

وی با بیان اینکه تا امروز ۲۱ موسسه ملی، استانی و دانشگاهی مانند مدل قلعه گنج را در شهرستان های مختلف استان کار را آغاز کرده اند، تصریح کرد: منابع محدود است و روند اجرای پروژه ها ۱۰ ساله است و بعد از سه سال از قلعه گنج حرف می زنیم و کارهای معین های اقتصادی به تدریج انجام می شود.

 

رزم حسینی با اشاره به اینکه تا امروز هیچ دروغی به مردم و مسوولان نگفته ام و هر جا که نمی توانسته ام کاری انجام بدهم، صادقانه بیان کرده ام، گفت: استان کرمان این ظرفیت ها را داشته و این شرکت ها و موسسات حضور داشته اند اما چرا کار انجام نشده است.

 

نماینده عالی دولت در استان کرمان بیان کرد: جلسات اقتصاد مقاومتی را مرتب برگزار می کنیم و به اقرار تمامی وزراء کرمان رتبه اول را در اجرای اقتصاد مقاومتی کشور دارد و در حوزه سلامت، استان ما رتبه اول کشور را به دست آورد.

 

وی افزود: همه ائمه جمعه، نمایندگان، کارآفرینان و سرمایه گذاران در این مسیر نقش داشته اند و مدیران استان همراهی و همکاری خوبی تاکنون داشته اند.

 

رزم حسینی تصریح کرد: ۷۶ هزار میلیارد تومان تفاهمنامه سرمایه گذاری در استان کرمان امضاء شده و می خواهیم بگوییم اگر پایه اقتصادی مردم را تقویت کنیم، نظام اسلامی ایران استمرار پیدا می کند و نباید سیاه نمایی کرده و بگوییم کاری انجام نشده است.

 

وی بیان کرد: در سه سال و نیم گذشته ۳ میلیارد دلار تامین سرمایه خارجی را در پروژه های مختلف داشته ایم و زمانی که فضای وحدت باشد، دعوای سیاسی نباشد، پنین توفیقاتی برای استان به وجود می آید.

 

استاندار کرمان با بیان اینکه در سال گذشته ۳۲ هزار و ۸۰۲ شغل در استان کرمان ایجاد شده که از متوسط ایجاد شغل بعد از انقلاب در استان بیشتر بوده است، افزود: نرخ مشارکت استان کرمان در این دوره ۴.۱ درصد افزایش پیدا کرده و طی سه سال و نیم گذشته با بهره برداری از پروژه های مختلف، ۷۳ هزار و ۸۵۰ نفر شغل ایجاد شده است.

 

رزم حسینی با بیان اینکه در صنعت خودروسازی طی سال گذشته ۹۹ هزار دستگاه خودرو در استان کرمان تولید شدکه ۱۳۵ درصد در این دوره رشد داشته است، بیان کرد: ۲۵۱ هزار مترمربع تولید فرش در استان در سال قبل صورت گرفته که ۶۷ درصد رشد داشته و برخی پروژه های صنعتی و معدنی نیز از دولت های قبل بوده که در این دوره تکمیل و بهره برداری شده است.

 

وی خاطرنشان کرد: میزان تولید مس کاتدی نیز از ۲۵۰ هزار تن به ۴۰۰ هزار تن، گندله آهن از پنج میلیون تن به ۱۵ میلیون تن، تولید کنسانتره آهن از ۱۲.۵ میلیون تن به ۲۴.۵ میلیون تن و میزان استخراج معادن از ۴۵ میلیون تن به ۶۳ میلیون تن افزایش یافته است و میزان تولید برق نیز دو هزار و ۲۹۰ مگاوات بوده که ۵۱ درصد رشد یافته است.

 

استاندار کرمان گفت: ۳۸۳ روستا در این دوره گازرسانی شد و شهرها و روستاهای زیادی در حال گازرسانی است و در حال حاضر در استان کرمان هیچ روستای بالای ۲۰ خانوار بدون برق نداریم ضمن آنکه تیرماه امسال بزرگ ترین نیروگاه خورشیدی کشور را با ۲۰ مگاوات در بخش ماهان افتتاح خواهیم کرد.

 

رزم حسینی تصریح کرد: ۹۵ هزار نفر گردشگر خارجی طی سه سال گذشته به استان کرمان آمده اند که با ورود این گردشگران اشتغال زیادی ایجاد می شود و تاکنون ۳۰۰ گردشگر خارجی در قلعه گنج اقامت داشته اند.

 

رزم حسینی بیان کرد: تعداد شرکت های دانش بنیان نیز از ۲۷ واحد به ۴۶ واحد افزایش یافته و صادرات محصولات این شرکت ها نیز از ۲۸ هزار دلار به ۳۴۰ میلیون دلار افزایش یافته است.

 

وی از سفر وزیر بهداشت به استان کرمان خبر داد و تصریح کرد: فردا بیمارستان های سیرجان، رابر، کوهبنان و مرکز اورژانس کرمان با حضور وزیر بهداشت افتتاح خواهند شد.

 

استاندار کرمان گفت: در این سه سال یک هزار و ۸۰۰ تخت بیمارستانی به ظرفیت بیمارستان های استان اضافه شده و یا در حال تکمیل است.

 

وی با تاکید بر اینکه ادعا نمی کنیم که کاستی و مشکلات وجود ندارد اما مشکلات به دلیل این است که نتوانسته ایم کارآمدی خود را در حوزه اقتصادی ثابت کنیم، تصریح کرد: اگر درایت نماینده ولی فقیه در استان و همدلی و وحدتی که وجود دارد، نبود، هیچ کدام از کارهای صورت گرفته را نمی توانستیم انجام بدهیم.

 

انتهای پیام/ایسنا