سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان زرند از تشدید طرح نظارتی دامپزشکی زرند برای عرضه ماهی قرمز خبر داد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان زرند از تشدید طرح نظارتی دامپزشکی زرند برای عرضه ماهی قرمز خبر داد.
به گزارش خبرنگار صدای زرند، “حسن لطفعلی پور” رئیس شبکه دامپزشکی زرند، گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر عرضه ماهی قرمز با تلاش جدی کارشناسان دامپزشکی زرند در اسفند ماه سال جاری آغاز شده است.
وی افزود: در این طرح کلیه اماکن عرضه ماهی قرمزبه لحاظ داشتن مجوز فروش و گواهی حمل ماهی از مراکز تولید بازدید و بازرسی میشوند.
لطفعلی پور با تاکید بر اینکه یکی از مهمترین اهداف اجرای این طرح جلوگیری از شیوع و انتقال برخی از بیماریهای پوستی، قارچی و انواع مسمومیتها است،گفت: همشهریان عزیز بایستی ماهی قرمز سفره هفت سین خود را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی خریداری کنند.
وی با اشاره به اینکه بهترین دما برای نگهداری ماهی ۲۰ تا ۲۵ درجه است؛افزود: این آب بایستی به مدت ۴۸ ساعت در ظروف سر بازنگهداری شود تا کلرزدایی شود.
انتهای پیام/
ابوالفضل فرحبخش، رئیس دادگستری و رضا یعقوبی دادستان زرند در پیامی فرارسیدن روز بزرگداشت مقام معلم را تبریک گفتند.
مهندس على ضیاءالدینی شهردار و اعضای ششمین دوره شورای اسلامی شهر زرند در پیامی مشترک فرارسیدن روز معلم و هفته گرامیداشت مقام شامخ معلم را به جامعه بزرگ فرهنگیان تبریک گفتند.
معاونت خدمات شهری شهرداری زرند با همراهی تنی چند ازاعضای ستاد مدیریت بحران ازسیل بندهای حاشیه ضلع شرقی بازدید کردند.
رئیس اتاق اصناف کشاورزی و فرماندار شهرستان زرند انگار یک تنه جورِ ،کشاورزان را می کشند و در هر فرصتی پَرچمِِ مشکلات ۱۷هزار نفر را بالا می برند و حالا علی پوررنجبر در آخرین تلاش خود، مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد او تلویحا از وعده های شیرین و بجا مانده از گذشته هم گلایه کرده است.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال نظر