برگزاری مسابقه آشپزی در دانشگاه پیام نور زرند

به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو مسابقه آشپزی بین دانشجویان دانشگاه پیام نور زرند برگزار و پس از داوری به برگزیدگان مسابقه تقدیر به عمل آمد.

به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو مسابقه آشپزی بین دانشجویان دانشگاه پیام نور زرند برگزار و پس از داوری به برگزیدگان مسابقه تقدیر به عمل آمد.

 

مسابقه آشپزی در دانشگاه پیام نور زرند

 

به گزارش صدای زرند ،به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو مسابقه آشپزی بین دانشجویان دانشگاه پیام نور زرند برگزار و پس از داوری به برگزیدگان مسابقه جوایزی به رسم یادبود اهدا گردید.

 

 

آقای میرزایی مدیر فرهنگی دانشگاه پیام نور زرند مسئول برگزاری این مسابقه در خصوص نحوه مسابقه آشپزی گفت: به درخواست دانشجویان بعد از اطلاع رسانی در سطح دانشگاه و نام نویسی از علاقمندان درقالب گروه های ۳ نفره و ۵ نفره تقسیم شدند و مقرر گردید که شرکت کنندگان مواد اولیه آشپزی را خودشان مهیا نمایند.

 

 

هدف از برگزاری این نوع مسابقات پرکردن اوقات فراغت دانشجویان و افزایش نشاط روحی و ایجاد رقابت سالم و ترغیب آنان به کار جمعی و همچنین تشویق و توجه بیشتر دانشجویان به هنر آشپزی و تغذیه سالم  است .

 

 

این مسابقه توسط اساتید مجرب داوری شده به گروههای برتر جوایزی اهداء شد.

 

 

گفتنی است گروه « فاطیما » رتبه اول ، گروه « رز » رتبه دوم و گروه « صاحب الزمان » رتبه سوم را کسب کردند و از آنان تقدیر شد.

 

Ashpezi-Piamnor_ (3)

Ashpezi-Piamnor_ (1)

Ashpezi-Piamnor_ (4)

 

انتهای پیام/