سپیدی زودرس مو در افرادی که سن پایینی دارند و جوان به حساب می آیند، اتفاقی ناراحت کننده است. به گونه ای که به دنبال راه حلی برای رفع بروز پیری زودرس در موها هستند.
به گزارش صدای زرند به نقل از عصرترکیه، اگر به دنبال یک روش طبیعی و بدون استفاده از داروهای شیمیایی برایرفع سفیدی موسر هستید، پیشنهاد می شود خواص روغن سیاه دانه برای سفیدی مو را جدی بگیرید و با نحوه استفاده از روغن سیاه دانه برای مو آشنا شوید. در این مطلب ازمجله دلتابه خواص روغن سیاه دانه برای مو می پردازیم.
متخصصان تغذیه و زیبایی توانستند خواص روغن سیاه دانه برای سفیدی مو را کشف کرده و از این روغن برای رفع سفیدی مو سر بهره ببرند.
خواص روغن سیاه دانه برای سفیدی مو، از وجود مواد مغذی معدنی و ویتامین ها برای تغذیه مناسب مو در سیاه دانه سرچشمه می گیرد.
این مواد مغذی عبارتند از مس،منگنز، کلسیم، منیزیم، آهن، روی، فسفر، ویتامین b1، اسیدهای آمینه، سلنیوم، ملانین و فیبر رژیمی. این ترکیبات در کنار هم در رفع سفیدی مو بسیار موثر هستند.
در طب سنتی سیاه دانه یک ماده غذایی قوی برای ضد پیری شناخته شده است. روغن سیاه دانه به دلیل داشتن ملانوسیت برای تولید ملانین، یعنی رنگدانه ای که مسئول رنگ مو و مراقبت از پوست هستند، پوسته سر را تحریک و از سفیدی زودرس مو جلوگیری می کنند.
رفع سفیدی مو با سیاه دانه امکان پذیر است زیرا آنتی اکسیدان های موجود در سیاه دانه رادیکال های آزادی که روی سفیدی مو و پیری زودرسپوستاثر دارند را خنثی کرده و در تقویت رنگدانه های مو بسیار موثر است.
خواص روغن سیاه دانه برای سفیدی مو به اندازه ای است که این دانه های معطر و پر از روغن را در صدر استفاده محصولات آرایشی و بهداشتی قرار داده است.
نحوه استفاده از روغن سیاه دانه برای مو به این شکل است که موها و پوست سر خود را با این روغن ماساژ دهید. یک شبانه روز اجازه دهید این روغن روی موهای شما بماند، سپس آن را با آب گرم بشویید.
یک روش مناسب برای استفاده از روغن سیاه دانه برای مو کاربرد روغن زیتون همراه روغن سیاه دانه برای رفع سفیدی مو است. هر روز موهای خود را با این ترکیب ماساژ دهید. بعد از یک ساعت با آب گرم شسته و کم کم منتظر تغییر سفیدی رنگ موها باشید.
به تازگی در فضای مجازی ادعا شده است که انجماد نان در واقع آن را سالم تر می کند و در برخی موارد به تحقیقاتی اشاره می شود که این ادعا ها را تأیید می کند. اکنون یک متخصص پاسخی روشن به این موضوع داده است.
بهار نارنج همان شکوفه درخت نارنج است که تنها در اردیبهشت ماه می روید. شکوفه های درخت نارنج را بهارنارنج می گویند و از آن در عطرسازی و ساختن اسانس، انواع نوشیدنی های فصلی، عرقیات گیاهی، تهیه مربا، گز، سوهان و … استفاده می شود.
یک تحقیق ۲۰ ساله از ابتلای بیش از اندازه مردم یک نقطه از کشورمان به سرطان پرده برداشت، وزیر اسبق بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره ۷ نتیجه به دست آمده از این مطالعه سخن گفت.
غذاهای پر کالری به افزایش سریع وزن کمک می کنند، بنابراین ترکیب گزینه های کم کالری برای کنترل وزن، همراه با یک رژیم غذایی متعادل و ورزش ضروری است.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال نظر