کنجد، یکی از دانه های پرمصرف در آشپزی جوامع شرقی است. دانه های کنجد از نظر ارزش تغذیه ای کاملا مغذی هستند و سرشار از ویتامین ها و ترکیبات آنتی اکسیدانی محسوب می شوند.
به گزارش صدای زرند به نقل از خبر آنلاین، برای تقویت استخوان ها این منبع غذایی، شگفت انگیز است. در ادامه به معرفی آن خواهیم پرداخت.
کنجد یکی از بهترین منابع ویتامین های گروه b است. ویتامینb۱ باعث تغییر حالت قندها به انرژی می شود. این ویتامین در بدن ساخته نمی شود و باید از طریق مواد غذایی به بدن برسد. ویتامینb۲ که تحت عنوان ریبوفلاوین شناخته می شود، در فرایندهای بیولوژیک تولید پروتئین و چرب ها نقش دارد. ویتامینb۳ ویژگی کاهش تجمع کلسترول در خون را دارد.
ویتامینb۶ در بهبود قابلیت های حافظه موثر است. تاثیر هورمونی آن نیز باعث مقابله با مشکلاتی نظیر اضطراب، اختلالات پیش قاعدگی، افسردگی و… می شود. ویتامینb۹ به طور مستقیم در تشکیل گلبول های قرمز نقش دارد و تاثیر آن در رشد طی دوره های جنینی تا نوجوانی ثابت شده است. کنجد همچنین حاوی ویتامینe است که از اجزای سلولی محافظت می کند و در حفظ عملکرد سیستم ایمنی نقش دارد. اگر ازسایز وفرم سینه خودراضی نیستین کلیک کنیدباتخفیف ویژه توسط متخصص.
گنجاندن کنجد در رژیم غذایی به خاطر وجود املاح فراوان در استحکام استخوان ها و ماهیچه ها تاثیر دارد. کلسیم یکی از این املاح است که برای رشد و تقویت استخوان ها و دندان ها ضروری است. مس ماده ضروری برای تشکیل هموگلوبین و کلاژن محسوب می شود. آهن اکسیژن رسانی خون به سلول ها و ماهیچه ها را تسهیل می کند. منیزیوم در تعادل اسیدیته سیستم عصبی نقش دارد و در تولید سروتونین که هورمون نشاط است، موثر خواهد بود. فسفر عملکرد مکمل همراه با کلسیم دارد. روی از پیری سلول ها جلوگیری می کند و در دیگر فرایندهای بدن مانند سیستم عصبی، پروستات، سیستم ایمنی و ترمیم نقش دارد.
دانه های کنجد حاوی اسیدهای چرب ضروری مانند فیتواسترول ها هستند که جذب کلسترول را در روده باریک کاهش می دهند و منجر به کاهش این چربی های مضر در خون می شوند. امقدار فیبر فراوان نیز در مقابله با مشکلات گوارشی همچنین پیشگیری از دیابت نوع ۲ نقش دارد.دانه های کنجد را می توان با انواع غذاها مصرف کرد.
گرچه شایع ترین روش مصرف، افزودن کنجد روی نان، شیرینی و کیک است اما اگر کنجد را پس از کمی حرارت دادن همراه ماهی یا مرغ سرو کنید، طعم بسیار عالی خواهد داشت. پودر کنجد نیز برای کسانی که تمایل به جویدن دانه های کنجد ندارند یا کودکانی که از خوردن چنین دانه هایی امتناع می کنند، مناسب است. ارده نیز یکی از محصولات عالی کنجد است که می توان به عنوان صبحانه یا همراه با انواع سس میل کرد یا کمی از آن را به غذاهای آبدار اضافه کرد. در هر صورت توصیه می شود حتما روزانه مقداری کنجد در رژیم غذایی تان بگنجانید.
به تازگی در فضای مجازی ادعا شده است که انجماد نان در واقع آن را سالم تر می کند و در برخی موارد به تحقیقاتی اشاره می شود که این ادعا ها را تأیید می کند. اکنون یک متخصص پاسخی روشن به این موضوع داده است.
بهار نارنج همان شکوفه درخت نارنج است که تنها در اردیبهشت ماه می روید. شکوفه های درخت نارنج را بهارنارنج می گویند و از آن در عطرسازی و ساختن اسانس، انواع نوشیدنی های فصلی، عرقیات گیاهی، تهیه مربا، گز، سوهان و … استفاده می شود.
یک تحقیق ۲۰ ساله از ابتلای بیش از اندازه مردم یک نقطه از کشورمان به سرطان پرده برداشت، وزیر اسبق بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره ۷ نتیجه به دست آمده از این مطالعه سخن گفت.
غذاهای پر کالری به افزایش سریع وزن کمک می کنند، بنابراین ترکیب گزینه های کم کالری برای کنترل وزن، همراه با یک رژیم غذایی متعادل و ورزش ضروری است.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال نظر