خواب کافی و باکیفیت برای سلامت کلی بدن بسیار اهمیت دارد و حتی می تواند خطر ابتلا به برخی بیماری های مزمن را کاهش دهد، مغز را سالم نگه دارد و سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.
به گزارش صدای زرند به نقل از خبرآنلاین، برخی مواد غذایی حاوی هورمون های تنظیم کننده خواب مانند ملاتونین و سروتونین هستند. برخی دیگر نیز حاوی مقادیر بالایی از آنتی اکسیدان ها و منیزیم هستند و باعث می شوند سریع تر و عمیق تر بخوابید.
مصرف بادام درختی می تواند به افزایش کیفیت خواب کمک کند؛ این خاصیت ناشی از وجود ملاتونین در این خوراکی است. ملاتونین ساعت داخلی بدن را تنظیم می کند و به بدن سیگنال می دهد که برای خواب آماده شود.
چای بابونه حاوی آنتی اکسیدان هایی است که خواص خواب آور دارند. نوشیدن این چای قبل از رفتن به رختخواب، کیفیت کلی خواب را بهبود می بخشد.
کیوی یکی از بهترین خوراکی هایی است که در بهبود کیفیت خواب اثر دارد. این خاصیت به سروتونین موجود در کیوی نسبت داده می شود.
اسیدهای چرب امگا ۳ و ویتأمین d موجود در ماهی های چرب (مانند سالمون، ماهی تن و قزل آلا)، با افزایش ترشح سروتونین در بدن کیفیت خواب را افزایش می دهند.
محصولات لبنی مانند شیر، پنیر و ماست منابع شناخته شده تریپتوفان هستند. تریپتوفان در افزایش تولید ملاتونین و در نتیجه بهبود کیفیت خواب مؤثر است.
به تازگی در فضای مجازی ادعا شده است که انجماد نان در واقع آن را سالم تر می کند و در برخی موارد به تحقیقاتی اشاره می شود که این ادعا ها را تأیید می کند. اکنون یک متخصص پاسخی روشن به این موضوع داده است.
بهار نارنج همان شکوفه درخت نارنج است که تنها در اردیبهشت ماه می روید. شکوفه های درخت نارنج را بهارنارنج می گویند و از آن در عطرسازی و ساختن اسانس، انواع نوشیدنی های فصلی، عرقیات گیاهی، تهیه مربا، گز، سوهان و … استفاده می شود.
یک تحقیق ۲۰ ساله از ابتلای بیش از اندازه مردم یک نقطه از کشورمان به سرطان پرده برداشت، وزیر اسبق بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره ۷ نتیجه به دست آمده از این مطالعه سخن گفت.
غذاهای پر کالری به افزایش سریع وزن کمک می کنند، بنابراین ترکیب گزینه های کم کالری برای کنترل وزن، همراه با یک رژیم غذایی متعادل و ورزش ضروری است.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال نظر