دامپزشکی زرند هشدار داد:

شهروندان از خرید و مصرف گوشت قرمز فاقد مهر و لیبل اکیدا خودداری نمایند

حسن لطفعلی پور با اشاره به مخاطراتی که مصرف محصولات بدون هویت در مصرف کنندگان ایجاد می کند تصریح کرد: دام های کشتاری در کشتارگاه دام قبل از ذبح مورد معاینه قرار گرفته و در صورت مشاهده هر گونه علایم بیماری از ذبح آن جلوگیری می گردد.

به گزارش صدای زرند به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان زرند، وی افزود: همچنین پس از ذبح لاشه کاملا مورد بازرسی کارشناس بهداشتی دامپزشکی قرار گرفته و لاشه نیز پس از اطمینان از سلامت بر روی آن مهر و لیبل نصب گردیده و جهت نگهداری به مدت ۲۴ ساعت در سردخانه کشتارگاه قرار می گیرد.

رئیس اداره دامپزشکی در خصوص فواید نگهداری گوشت در سرخانه اعلام نمود: لاشه های کشتار شده باید حتما به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه نگهداری گردد و پروسه جمود نعشی که باعث ایجاد فعل و انفعالاتی در جهت بهبود کیفیت گوشت و حذف بسیاری از عوامل بیماری زا در گوشت می شود، تکمیل گردد.

وی تاکید کرد: بدلیل اینکه هیچ کدام از فعالیت های ذکر شده در دام هایی که توسط برخی افراد سود جو در منازل ذبح و جهت فروش به فروشگاه ها منتقل می گردد انجام نمی شود این گونه گوشت ها از نظر بهداشتی مورد تایید دامپزشکی نمی باشد.

وی ادامه داد: با این توضیحات شهروندان هنگام خرید گوشت از قصابی ها حتما به مهر و لیبل نصب شده بر روی لاشه دقت نموده و از خرید و مصرف گوشت فاقد مهر و لیبل اکیدا خودداری نمایند.

لطفعلی پور یادآور شد: حتی اگر لاشه ای در کشتارگاه مهر نشده باشد، مراکز عرضه بایستی از دریافت آن پرهیز نموده و مراتب را جهت رسیدگی به اداره دامپزشکی گزارش نمایند.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان زرند در پایان اظهار داشت: هیچ گونه عذر و بهانه ای جهت فروش گوشت بدون مهر و لیبل کشتارگاه دام در مراکز عرضه گوشت پذیرفته نمی شود و این محصولات سریعا ضبط و با دستور مقام قضایی معدوم می گردند.

انتهای پیام/