دامپزشکی زرند

لاشه های  گوشت بدون مهر و لیبل ضبط می‌شود

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان زرند در این رابطه اظهار داشت: هیچ گونه عذر و بهانه ای جهت فروش گوشت بدون مهر و لیبل کشتارگاه دام در مراکز عرضه گوشت پذیرفته نمی شود و این محصولات فالفور ضبط و با دستور مقام قضایی معدوم می گردند.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان زرند در این رابطه اظهار داشت: هیچ گونه عذر و بهانه ای جهت فروش گوشت بدون مهر و لیبل کشتارگاه دام در مراکز عرضه گوشت پذیرفته نمی شود و این محصولات فالفور ضبط و با دستور مقام قضایی معدوم می گردند.

به گزارش صدای زرند، حسن لطفعلی پور با اشاره به مخاطراتی که مصرف محصولات بدون هویت در مصرف کنندگان ایجاد می کند تصریح کرد: دام های کشتاری در کشتارگاه دام قبل از ذبح مورد معاینه قرار گرفته و در صورت مشاهده هر گونه علایم بیماری از ذبح آن جلوگیری می گردد.

وی افزود: همچنین پس از ذبح لاشه کاملا مورد بازرسی کارشناس بهداشتی دامپزشکی قرار گرفته و لاشه نیز پس از اطمینان از سلامت بر روی آن مهر و لیبل نصب گردیده و جهت نگهداری به مدت ۲۴ ساعت در سردخانه کشتارگاه قرار می گیرد.

رئس اداره دامپزشکی در خصوص فواید نگهداری گوشت در سرخانه اعلام نمود: لاشه های کشتار شده باید حتما به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه نگهداری گردد و پروسه جمود نعشی که باعث ایجاد فعل و انفعالاتی در جهت بهبود کیفیت گوشت و حذف بسیاری از عوامل بیماری زا در گوشت می شود، تکمیل گردد.

وی تاکید کرد: بدلیل اینکه هیچ کدام از فعالیت های ذکر شده در دام هایی که توسط برخی افراد سود جو در منازل ذبح و جهت فروش به فروشگاه ها منتقل می گردد انجام نمی شود این گونه گوشت ها از نظر بهداشتی مورد تایید دامپزشکی نیست.

رئیس دامپزشکی در پایان یادآور شد: حتی اگر لاشه ای در کشتارگاه مهر نشده باشد، مراکز عرضه بایستی از دریافت آن پرهیز نموده و مراتب را جهت رسیدگی به اداره دامپزشکی گزارش نمایند.

انتهای پیام/