تحلیل یک خبر/

سلامت زرندی‌ها در خطر است؟

چندی پیش یکی از سرآشپزان معروف زرند بیانیه‌ای با این مضمون، منتشر کرد که: “پافشاری مسئولان زرند در ارزان جلوه دادن منوی رستوران‌های شهر خدمت به مردم نیست، بلکه در آینده‌ای نه چندان دور زمینه بیماری‌های زیادی از قبیل سرطان و فشارخون را فراهم می‌سازد و جان بسیاری از همشهریان را به خطر می‌اندازد”. سیدعباس مسعودی در ادامه خواهان شناور شدن قیمت منوی رستوران‌ها شد.

چندی پیش یکی از سرآشپزان معروف زرند بیانیه‌ای با این مضمون، منتشر کرد که: “پافشاری مسئولان زرند در ارزان جلوه دادن منوی رستوران‌های شهر خدمت به مردم نیست، بلکه در آینده‌ای نه چندان دور زمینه بیماری‌های زیادی از قبیل سرطان و فشارخون را فراهم می‌سازد و جان بسیاری از همشهریان را به خطر می‌اندازد”. سیدعباس مسعودی در ادامه خواهان شناور شدن قیمت منوی رستوران‌ها شد.

یکی از مخاطبان باذوق صدای زرند نیز نظرش را ذیل این پست چنین نگاشت: “شناور هم بشه یه عده دوباره سواستفاده می‌کنند؛ یه پرس غذا را مثلا می‌دهد سی‌هزار تومان می‌گوییم چرا ۳۰ هزار تومان؟ می‌گوید از برنج دم سیاه اعلا، گوشت شترمرغ ۶ ماهه، روغن زیتون، زعفرون دشتخاک، قابلمه نسوز چدن فرانسوی اصل برای پخت استفاده کردم… سرآشپز هم پروازی از تهران میاد غذا را بار میگذاره دم غروب برمیگرده!”

با همه نقدها که بر نظرات موافق و مخالف شناور بودن قیمت مواد غذایی وارد است، افکار عمومی باید برایش مسجل شود سلامت و بهداشت در اولویت کار مسئولان است؛ چرا که این بیانیه از طرف کسی به رشته تحریر درآمده که در تار و پود جامعه رستوران‌داران زرند تنیده شده و قطعاً از پشت پرده مدیریت رستوران‌ها و تهیه غذای به اصطلاح بگیر و ببر، آگاه است که این چنین هشدار می‌دهد.

از آنجا که تعداد کارگاه های تهیه غذا به نسبت جمعیت بالا است، خود موید این موضوع است که تعداد قابل توجهی از شهروندان وعده‌های نهار و شام خود را از این مراکز تهیه می‌کنند که این مسئله حساسیت‌ها را نسبت به این هشدار بالا می‌برد.

حال منطقی است دلسوزان شهر نسبت به این مسئله حساسیت دو چندانی به خرج دهند و راهکار مناسبی در این زمینه بیندیشند. شهروندان نیز در صورت مشاهده‌ تخلف، بدون مماشات از مسئولان مطالبه‌‌گری کنند؛ چرا که در آینده برخی افراد به راحتی می‌توانند، علت افزایش مبتلایان به سرطان و… را به مراکز صنعتی ربط دهند! و یا حداقل نتوانیم مقدار تاثیر هر بخش (صنعت یا غذا) بر افزایش سرطان احتمالی را به طور شفاف از هم جدا کنیم.

تک نرخ بودن قیمت غذا در زرند تهدیدی برای سلامت جامعه

انتهای پیام/