بنا به گفته برخی از کاربران و مشاهدات صدای زرند، این روزها درون گوشت برخی از مرغ های خریداری شده از مرغ فروشی های زرند، خون آلود است که ابهاماتی برای برخی افراد مبنی بر تلف شدن مرغ قبل از کشتار ایجاد کرده، لذا بر همین اساس گفتگویی در این باره با رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان زرند داشتیم.
به گزارش صدای زرند، “حسن لطفعلی پور” بیان داشت: در خصوص خون مردگیها در لاشه مرغ، که بیشتر در قسمت سربالها و ران مشاهده میشود، این موضوع به دلیل ضربات سیستم پَرکن به وجود آمده است که بایستی توسط مسئول فنی حاضر در کشتارگاه ضبط موضعی و اصلاح گردد.
وی افزود: این خون مردگیها ربطی به تلفات مرغ قبل از کشتار ندارد و در صورتی که مرغ قبل از کشتار تلف گردد، بدلیل خونگیری ناقص، کل لاشه قرمز میشود.
لطفعلی پور بیان داشت: همچنین در مرغهای با وزن های بالا بدلیل وجود چربی های بین بافتی، گاهاً رنگ گوشت زرد میشود و برخی اوقات در چنین لاشه هایی در عمق عضلات سینه، توده سبز رنگی دیده میشود که این موضوع بدلیل خونرسانی ناقص به عمق عضله میباشد و در صورت برداشتن همان قسمت بقیه لاشه موردی ندارد.
وی گفت: لازم به ذکر است بهترین وزن لاشه مرغ جهت مصرف بین یک و نیم تا دو کیلوگرم میباشد. ضمناً از تمامی طیور کشتاری در کشتارگاه نمونه برداری و تست پایش آنتی بیوتیکی انجام میشود.
وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده خون مردگی در لاشه مرغ خریداری شده، مراتب را از طریق شماره ۳۳۴۸۹۰۱۸ به دامپزشکی اطلاع دهند.
انتهای پیام/
ملحفه هایی که از نایلون، پلی استر یا اسپندکس، نوعی فیبر مصنوعی، تولید شده اند، محل تکثیر باکتری های مضر برای پوست اند.
اعتصاب کامیون داران در برخی شهرهای ایران از هفته های گذشته در جریان است. کاهش سهمیه سوخت کامیون داران و افزایش هزینه های آنها از عوامل مهم اعتصاب گزارش شده است.
ملاقات عمومی روندی عادی برای مسئولان مردمدار است و معمولا یک کار روتین و عادی به منظور رفع مشکلات شهروندان توسط مسئولان ذیصلاح انجام میشود تا در کنار این دیدارهای چهره به چهره با بالاترین مقام آن دستگاه،حساب سلسله مراتب مدیریتی آن دستگاه به دستشان بیاید که در صورت پیچاندن مردم در بروکراسی اداری،خبرش توسط همان مراجعه کننده(فرد پیچانده شده) به مافوقش گزارش میشود!
رئیس حوزه قضایی شهرستان کوهبنان از تشکیل پرونده قضایی برای بررسی علت مرگ یک کارگر در یکی از معادن این شهرستان خبر داد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال نظر