استخدام ۹ نفر معلول زرندی در اداره بهزیستی زرند و اداره آموزش و پرورش زرند / آغاز ثبت نام آزمون استخدامی ویژه معلولان (+دفترچه و لینک ثبت‌نام)

به منظور تأمین نیروی انسانی مورد نیاز در ۴۴ دستگاه اجرایی کشور، اولین آزمون استخدامی اختصاصی معلولان با ضوابط و شرایط مندرج در دفترچه راهنما، برگزار می‌گردد که برای زرند ۱ نفر جذب اداره بهزیستی زرند و ۸ نفر جذب اداره آموزش و پرورش زرند می شوند.

به گزارش صدای زرند، اولین آزمون استخدامی ویژه معلولان در اردیبهشت ماه سال آینده برگزار خواهد شد. ثبت نام این آزمون از شامگاه روز یکشنبه ۲۹ بهمن ماه آغاز و تا پایان روز چهارشنبه ۹ اسفندماه ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت. در ادامه به منظور اطلاع از شرایط و نحوه بکارگیری نیرو در ۴۵ دستگاه اجرایی کشور این صفحه را تا انتها بررسی نمایید.

برخی از نکات مهم دفترچه آزمون

چه کسانی مجاز به شرکت در این آزمون هستند؟

– منظور از معلولان، مشمولین تبصره ماده (۱) قانون حمایت از حقوق معلولان می‌باشد. معلولیت این افراد باید براساس نظر کمیسیون پزشکی تشخیص نوع و تعیین شدت معلولیت، مورد تایید قرار گرفته باشد و کارت معلولیت دریافت کرده باشند.

امتیاز بومی گزینی

– بومی گزینی از طریق محل تولد مندرج در شناسنامه

– بومی گزینی از طریق سابقه سکونت به مدت ۱۰ سال در شهری که در آن ساکن هستید.

– بخشی از سابقه سکونت را با کمک سوابق تحصیلی یا سوابق بیمه‌ای می‌توانید اثبات کنید.

زمان فراغت از تحصیل و پایان خدمت و معایفت دائم

– تاریخ فارغ التحصیلی مندرج در متن گواهینامه موقت یا دانشنامه

– تاریخ مندرج در قسمت خاتمه خدمت کارت پایان خدمت

– تاریخ مندرج در قسمت صدور کارت معافیت دائم

– ملاک عمل برای هر سه گروه بالا دو ماه پس از آخرین روز ثبت نام آزمون است.

شرایط سنی برای ثبت نام در آزمون

– داشتن حداقل سن ۲۰ سال تمام و حداکثر ۴۰ سال تمام برای کلیه متقاضیان

– متخصصین با مدرک تحصیلی دکتری ۴۵ سال تمام

– ملاک عمل در خصوص سن افراد، اولین روز ثبت نام آزمون است.

تقویم آزمون

– مهلت ثبت نام: تا ۹/اسفند/۱۴۰۲

– دریافت کارت آزمون: ۱۸/اردیبهشت/۱۴۰۳

– زمان برگزاری آزمون: ۲۱/اردیبهشت/۱۴۰۳

– توجه: علاقه‌مندان شرکت در این آزمون، ابتدا لازم است فایل دفترچه راهنما را به دقت بررسی و در صورت دارا بودن تمام شرایط نسبت به پرداخت هزینه به ثبت نام در آزمون اقدام نمایند.

مواد و منابع آزمون کتبی

مواد حیطه عمومی برای همه دستگاه‌ها به جز آموزش و پرورش

– معارف اسلامی

– زبان و ادبیات فارسی

– آشنایی با قوانین و مقررات اداری (جزوه و سوال)

– اطلاعات عمومی (اطلاعات عمومی)

– زبان انگلیسی عمومی

– هوش و استعداد شغلی (کتاب چاپی) (جزوه آموزشی)

– فناوری اطلاعات (جزوه آموزشی)

مواد حیطه عمومی برای مشاغل آموزش و پرورش (آموزگار ابتدایی – استثنایی – دبیری و هنرآموز)

– تاریخ و فرهنگ تمدن

– تعلیم و تربیت اسلامی

– معارف و اندیشه های اسلامی و انقلابی

– دانش سیاسی، اجتماعی و حقوق اساسی

– توانایی های عمومی و ذهنی

مواد حیطه اختصاصی و تخصصی

– مواد آزمون اختصاصی و تخصصی حسب مورد در عنوان شغلی مربوطه به شرح مفاد مندرج در آگهی انجام خواهد شد. منابع آزمون اختصاصی و تخصصی متناسب با عنوان شغلی مورد نظر مندرج در دفترچه صورت می‌پذیرد.

– تذکر: کلیه سوالات مواد آزمون عمومی و اختصاصی و تخصصی به صورت چهار گزینه‌ای می‌باشند. ضمنا به ازای هر پاسخ اشتباه به سوالات (عمومی و اختصاصی و تخصصی) یک سوم نمره منفی در نظر گرفته خواهد شد.

مهم ترین نکات اعلام نتایج

– زمان اعلام نتایج آزمون اواخر خرداد ماه ۱۴۰۳ خواهد بود.

– نحوه تعیین حدنصاب: کسب حداقل پنجاه درصد (٪۵۰) میانگین نمره مکتسبه سه نفر اول با ارزش وزنی چهل درصد (٪۴۰) برای حیطه عمومی آزمون و شصت درصد(٪۶۰) برای حیطه تخصصی و اختصاصی آزمون در هر شغل – شهرستان در هر یک از دستگاه‌های اجرایی.

آزمون استخدامی ویژه معلولان

به منظور تأمین نیروی انسانی مورد نیاز در ۴۵ دستگاه اجرایی کشور، اولین آزمون استخدامی اختصاصی معلولان با ضوابط و شرایط مندرچ در دفترچه راهنما، برگزار می‌گردد. این آزمون صرفا مختص معلولان بوده و برای ثبت‌نام باید مدارک لازمه ارائه شود.

مهلت ثبت نام تا ۹ اسفند ۱۴۰۲ می باشد.

معلولان

منظور از معلولان، مشمولین تبصره ماده (۱) قانون حمایت از حقوق معلولان میباشد. معلولیت این افراد باید براساس نظر کمیسیون پزشکی تشخیص نوع و تعیین شدت معلولیت، مورد تأیید قرارگرفته باشد و کارت معلولیت دریافت کرده باشند.

شرایط آزمون

۱- داشتن تابعیت ایران؛

۲- اعتقاد به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران؛

۳- التزام به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران؛

۴- انجام خدمت دوره ضرورت یا معافیت قانونی برای مردان؛

تبصره: با عنایت به ماده (۸) مصوبه شماره /۱۴۰۰/۶۷۹۵دش مورخ ۱۴۰۰/۰۵/۰۵ شورای عالی انقلاب فرهنگی، دانش آموختگان برتر مشمول تسهیلات خدمت نظام وظیفه تخصصی بنیاد ملی، نخبگانی که پروژه تحقیقاتی جایگزین خدمت مورد تأیید مرکز نخبگان و استعدادهای برتر نیروهای مسلح را شروع نموده و دوره آموزش نظامی خود را طی نموده اند، میتوانند قبل از صدور کارت پایان خدمت در آزمون های استخدامی دستگاه های اجرایی مشمول ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری ثبت نام نمایند. این دسته از افراد در صورت پذیرفته شدن در آزمون استخدامی، حداکثر تا یکسال (۱۲ ماه) پس از تاریخ برگزاری آزمون، نسبت به ارائه گواهی پایان خدمت خود به دستگاه اجرائی استخدام کننده اقدام نمایند. در صورت عدم ارائه گواهی پایان خدمت توسط افراد مذکور در زمان مقرر، ادامه فرایند استخدامی آنها متوقف گردیده و حتی در صورت قبولی نهایی در آزمون مربوطه، استخدام و بکارگیری آنها کان لم یکن تلقی میشود. همچنین صدور شماره مستخدم، انعقاد قرارداد پیمانی و صدور حکم کارگزینی در بازه زمانی تعیین شده منوط به ارائه کارت پایان خدمت یا معافیت دائم میباشد.

۵- داشتن سلامت جسمانی و روانی و توانایی برای انجام کاری که استخدام میشوند؛

۶- عدم اعتیاد به دخانیات و مواد مخدر؛

۷- نداشتن سابقه محکومیت جزایی موثر؛

۸- عدم وجود هرگونه ممنوعیت استخدام در دستگاه های اجرایی توسط آراء مراجع قضایی و ذیصلاح؛

۹- داوطلبان استخدام نباید جزء نیروهای بازخرید خدمت دستگاه های اجرایی و همچنین بازنشسته باشند؛

۱۰- به استناد ماده (۹۴) قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده واحده قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل و پست سازمانی، کارکنانی که تصدی یکی از پست های سازمانی در هر یک از دستگاههای اجرایی را به صورت رسمی یا پیمانی دارا میباشند، پس از پذیرفته شدن در آزمون در زمان استخدام، نباید جزء مستخدمین رسمی یا پیمانی سایر دستگاههای اجرایی باشند.

تبصره: مسئولیت قبول یا عدم قبول استعفای پذیرفته شده نهایی بر اساس قوانین و مقررات مربوطه توسط دستگاه اجرایی، در زمان صدور شماره مستخدم و انعقاد قرارداد پیمانی و یا صدور حکم کارگزینی، به عهده داوطلب پذیرفته شده آزمون میباشد.

۱۱- داشتن حداقل سن بیست (۲۰) سال تمام و داشتن حداکثر چهل (۴۰) سال تمام برای استخدام و برای متخصصین با مدرک تحصیلی دکتری چهل و پنج (۴۵) سال تمام بر اساس بند (الف) ماده (۴۲) قانون مدیریت خدمات کشوری.

تبصره۱: جانبازان، آزادگان، فرزندان شهدا، فرزندان جانبازان بیست و پنج درصد و بالاتر و فرزندان آزادگان یک سال اسارت و بالاتر، از شرط حداکثر سن معاف میباشند.

تبصره ۲: موارد ذیل به شرط ارائه مدارک و مستندات لازم از مراجع ذیربط، به حداکثر سن مقرر اضافه خواهد شد:

– پدر و مادر و همسر و برادر و خواهر شهید به میزان پنج سال؛

– داوطلبانی که در جبهه ها به طور داوطلبانه خدمت نموده اند به میزان حضور در جبهه و همچنین مدت زمان بستری شدن و یا استراحت پزشکی رزمندگان داوطلب در اثر مجروحیت در جبهه ها؛

– داوطلبانی که به صورت غیررسمی و تمام وقت در وزارتخانه ها و موسسات و شرکت های دولتی، بانک ها و شرکت های تحت پوشش آنها، شرکت های بیمه های دولتی، شهرداری ها و موسسات و شرکت های دولتی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر نام است، موسسات و شرکت های ملی و مصادره شده که به نحوی از بودجه و کمک دولت استفاده میکنند، نهادهای انقلاب اسلامی و شرکتهای تحت پوشش آنها از تاریخ ۱۳۵۷/۱۱/۲۲ به خدمت اشتغال داشته اند به میزان مدت خدمت غیررسمی آنها.

تبصره ۳: به موجب بند (الف) ماده ۱۵ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به ازای تاهل و نیز داشتن هر فرزند، یکسال به سقف محدوده سنی داوطلب که در متن دفترچه راهنمای ثبت نام درج گردیده، اضافه خواهد شد.

حداکثر سنوات قابل افزایش برای تاهل و داشتن فرزند، پنج (۵) سال میباشد. امتیازات فوق الذکر، مشروط به آن است که نرخ باروری شهرستان محل زادگاه پدر یا فرزند، بالای ۲/۵ نباشد. مبنای تعیین نرخ باروری، آخرین اعلام رسمی وزارت کشور در زمان برگزاری آزمون میباشد.

جهت مشاهده شرایط اختصاصی هریک از دستگاه های اجرایی اینجا کلیک نمایید

مواد آزمون

الف- آزمون عمومی

مواد آزمون عمومی برای همه دستگاهها به استثناء وزارت آموزش و پرورش عبارتند از:

حیطه ها مواد آزمون سهم در آزمون کتبی
حیطه عمومی معارف اسلامی ۵/۷%
زبان و ادبیات فارسی ۵/۷%
آشنایی با قوانین و مقررات اداری ۵/۷%
معلومات عمومی ۵/۷%
زبان انگلیسی عمومی ۵/۷%
هوش و توانمندی های ذهنی ۵/۷%
فناوری اطلاعات ۵/۷%
مجموع حیطه عمومی ۴۰%

تبصره۱: سوالات معارف اسلامی مربوط به پیروان سایر مذاهب اسلامی مصرح در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران (حنفی، شافعی، مالکی، حنبلی و زیدی) مطابق تعالیم و احکام فقهی آنان طراحی خواهد شد.

تبصره۲: اقلیت های دینی مصرح در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران از پاسخگویی به سوالات معارف اسلامی معاف بوده و در این صورت نمره مکتسبه این داوطلبان، براساس مجموع تراز شده سایر سوالات محاسبه خواهد شد.

مواد آزمون عمومی برای مشاغل وزارت آموزش و پرورش عبارتند از:

– آموزگار ابتدایی / ابتدایی – آموزگار ابتدایی / استثنایی

حیطه ها مواد آزمون سهم در آزمون کتبی
حیطه عمومی تاریخ و فرهنگ تمدن ۸%
تعلیم و تربیت اسلامی ۸%
معارف و اندیشه های اسلامی و انقلابی ۸%
دانش سیاسی، اجتماعی و حقوق اساسی ۸%
توانایی های عمومی و ذهنی ۸%
مجموع حیطه عمومی ۴۰%

منابع:

۱- تاریخ و فرهنگ تمدن (خدمات متقابل ایران و اسلام نویسنده: شهید مطهری انتشارات صدرا / مروری بر دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی ایران).

۲- تعلیم و تربیت اسلامی (مبانی نظری تحول بنیادین در نظام تعلیم و تربیت رسمی-عمومی جمهوری اسلامی

(بخش دوم مبانی، قسمت های: چیستی، چرایی و چگونگی تربیت رسمی-عمومی).

۳- معارف و اندیشه های اسلامی و انقلابی (طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن (بخش اول: ایمان) نویسنده: سید علی خامنه ای، انتشارات: صهبا – همرزمان حسین (ع)، نویسنده: سیدعلی خامنه ای، انتشارات: انتشارات انقلاب اسلامی.

۴- دانش سیاسی، اجتماعی و حقوق اساسی (قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران/ وصیت نامه الهی سیاسی حضرت امام خمینی (ره) – بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی).

۵- توانایی های عمومی و ذهنی

– دبیری و هنرآموز

حیطه ها مواد آزمون سهم در آزمون کتبی
حیطه عمومی تاریخ و فرهنگ تمدن ۸%
تعلیم و تربیت اسلامی ۸%
معارف و اندیشه های اسلامی و انقلابی ۸%
دانش سیاسی، اجتماعی و حقوق اساسی ۸%
توانایی های عمومی و ذهنی ۸%
مجموع حیطه عمومی ۴۰%

منابع:

۱- معارف و اندیشه های اسلامی و انقلابی (طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن (بخش اول: ایمان) نویسنده: سید علی خامنه ای، انتشارات: صهبا – همرزمان حسین (ع)، نویسنده: سیدعلی خامنه ای، انتشارات: انتشارات انقلاب اسلامی).

۲- تاریخ و فرهنگ تمدن (خدمات متقابل ایران و اسلام نویسنده: شهید مطهری انتشارات صدرا – مروری بر دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی ایران/ کتاب توسعه و مبانی تمدن غرب نویسنده: سید مرتضی آوینی).

۳- تعلیم و تربیت اسلامی (مبانی نظری تحول بنیادین در نظام تعلیم و تربیت رسمی-عمومی جمهوری اسلامی

(بخش دوم مبانی، قسمت های: چیستی، چرایی و چگونگی تربیت رسمی-عمومی)/ کتاب تعلیم و تربیت در اسلام نویسنده شهید مرتضی مطهری).

۴- دانش سیاسی، اجتماعی و حقوق اساسی (قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران/ وصیت نامه الهی سیاسی حضرت امام خمینی (ره)/ بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی).

ب- آزمون تخصصی و اختصاصی

سوالات حیطه های تخصصی و اختصاصی با توجه به شغل مورد نظر تعیین شده و مواد آزمون سوالات تخصصی و اختصاصی برای هریک از مشاغل در بخش هشتم همین دفترچه مشخص شده است.

تذکر: کلیه سوالات مواد آزمون تخصصی و اختصاصی به صورت چهارگزینه ای و با ضریب مندرج در جداول بخش هشتم میباشند. ضمنًا به ازای هر پاسخ اشتباه به سوالات، یک سوم نمره منفی در نظر گرفته خواهد شد.

ثبت نام

ثبت نام به صورت اینترنتی از روز یک شنبه ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۲ تا پایان روز چهارشنبه ۹ اسفندماه ۱۴۰۲ انجام خواهد شد.

به متقاضیان تاکید میشود در مدت زمان فوق، نسبت به ثبت نام اقدام نموده و از موکول نمودن آن به روزهای پایانی خودداری نمایند.

زمان آزمون

آزمون در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در تهران و در صورت لزوم در مراکز استانها و شهرستانها حسب مورد، برگزار خواهد شد.

ساعت شروع و محل برگزاری آزمون بر روی کارت شرکت در آزمون درج و به هنگام چاپ کارت به آگاهی داوطلبان خواهد رسید.

کارت آزمون

کارت شرکت در آزمون، از روز ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برای مشاهده و پرینت بر روی سایت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی قرار خواهد گرفت.

لازم به ذکر است صدور کارت شرکت در آزمون، به منزله تأیید اطلاعات ارسالی از سوی داوطلبان نبوده و اصل مدارک داوطلبان پس از اجرای آزمون، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

نتایج آزمون

زمان اعلام نتایج آزمون، اواخر خردادماه ۱۴۰۳ خواهد بود.

تعیین حدنصاب

کسب حداقل پنجاه درصد (٪۵۰) میانگین نمره مکتسبه سه نفر اول با ارزش وزنی چهل درصد (٪۴۰) برای حیطه عمومی آزمون و شصت درصد(٪۶۰) برای حیطه تخصصی و اختصاصی آزمون در هر شغل – شهرستان در هر یک از دستگاه های اجرایی.

تذکر: داوطلبان فاقد حد نصاب، از ادامه سایر مراحل استخدامی حذف و صرفًا کارنامه آزمون کتبی از طریق درگاه الکترونیکی مرکز آزمون جهاد دانشگاهی جهت اطلاع برای آنها قابل مشاهده خواهد بود.

ثبت نام

+ دانلود دفترچه شرایط (PDF)

تقویم آزمون:

مهلت ثبت نام: تا ۹ اسفند ۱۴۰۲

دریافت کارت آزمون: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

زمان برگزاری آزمون: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

زمان اعلام نتایج: اواخر خرداد ۱۴۰۳

لینک ثبت نام:

https://behzisti.hrtc.ir/hrt/