دیابت نوع۲ به یکی از شایع ترین بیماری های امروز دنیا تبدیل شده است و برای درمان آن از روش های مختلف همچون مصرف دارو و تغییر سبک زندگی، مانند پیروی از رژیم غذایی کم کالری،استفاده می شود. اما آیا رژیم غذایی کم کالری ایده آل است؟
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان درباره وضعیت شیوع کرونا گفت: موارد انگشت شماری از ابتلا به کرونا داریم که عمدتاً بهبودی کامل داشته اند و خوشبختانه اخیراً فوتی ناشی از ابتلا به کرونا گزارش نشده است.
روند افزایشی بیماری های تنفسی مثل سرماخوردگی، آنفلوآنزا و البته، سویه های جدید کرونا، باعث شده تا وزارت بهداشت از مردم بخواهد در اماکن عمومی و محیط های شلوغ و پر رفت و آمد، از ماسک استفاده کنند.
دریافت بیش از حد کافئین باعث بروز آثار ناخوشایند متعددی مانند عصبانیت، آشفتگی، اضطراب، بی خوابی، تحریک دستگاه گوارش، اسهال و وابستگی می شود. با این حال شاید برخی افراد به شکل آگاهانه مصرف مواد غذایی که از وجود کافئین در آن مطلع هستند را برای کاهش عوارض کنار بگذارند؛ اما باز هم برخی مواد غذایی هستند که منابع پنهان کافئین هستند.
مواد مغذی موجود در برخی غذاها و نوشیدنی های سالم می توانند به شما در مدیریت سردردهای دردناک کمک کنند.
اگر اغلب شب ها بیدار می مانید و از خود می پرسید: چرا نمی توانم بخوابم؟، ممکن است چندین دلیل برای این مسئله وجود داشته باشد که برخی از آنها عبارتند از: محیط خواب نامناسب، اختلالات خواب، استرس و کم تحرکی در طول روز.
مطالعات انجام شده از دهه ۱۹۴۰، عمدتاً بر روی موش ها، نشان داده است که عوامل محیطی می توانند به طور قابل توجهی بر رشد و شکل پذیری مغز تأثیر بگذارند. اثرات مشابهی در انسان مشاهده شده است، به ویژه در تحقیقاتی که به بررسی تأثیرات فقر بر رشد مغز پرداخته و تأثیرات محیطی را بر عملکرد مغز برجسته می کند.
در سنین بزرگسالی با سالمندانی مواجه می شویم که قدشان کوتاه تر شده است و این موضوع هم به واسطه این است که ستون فقراتشان دچار شکستگی شده و یا روی هم خوابیده است و این یکی از علائم پوکی استخوان است.
معاون فنی مرکز مدیریت بیماری های غیرواگیر وزارت بهداشت ضمن تشریح آخرین وضعیت بروز دیابت در ایران و جهان، گفت: دیابت نوع ۲ معمولا بیماری میانسالان و سالمندان است؛ اما طی سال های اخیر به علت افزایش میزان چاقی، عدم تحرک بدنی و رژیم غذایی نامناسب، در گروه سنی نوجوانان و جوانان نیز به طور فزاینده ای دیده می شود.
اگر فکر می کنید نوشیدن نوشابه ها به هضم موثر غذا کمک می کند، در اشتباه هستید. بر اساس تحقیقات، فروکتوز موجود در این نوشیدنی ها باعث افزایش خطر ابتلا به سنگ کلیه می شود. مصرف روزانه یک قوطی نوشابه خطر ابتلا به سنگ کلیه را تا ۲۳ درصد افزایش می دهد.
انجام برخی از کارها برای ما مفید است ولی اطرافیان ما دید بدی نسبت به آنها دارند.
یافته ها نشان می دهد که تقویت یا حفظ خواب عمیق ممکن است راهی برای جلوگیری از این بیماری باشد.