بنا به گفته برخی از کاربران و مشاهدات صدای زرند، این روزها درون گوشت برخی از مرغ های خریداری شده از مرغ فروشی های زرند، خون آلود است که ابهاماتی برای برخی افراد مبنی بر تلف شدن مرغ قبل از کشتار ایجاد کرده، لذا بر همین اساس گفتگویی در این باره با رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان زرند داشتیم.
به گزارش صدای زرند، “حسن لطفعلی پور” بیان داشت: در خصوص خون مردگیها در لاشه مرغ، که بیشتر در قسمت سربالها و ران مشاهده میشود، این موضوع به دلیل ضربات سیستم پَرکن به وجود آمده است که بایستی توسط مسئول فنی حاضر در کشتارگاه ضبط موضعی و اصلاح گردد.
وی افزود: این خون مردگیها ربطی به تلفات مرغ قبل از کشتار ندارد و در صورتی که مرغ قبل از کشتار تلف گردد، بدلیل خونگیری ناقص، کل لاشه قرمز میشود.
لطفعلی پور بیان داشت: همچنین در مرغهای با وزن های بالا بدلیل وجود چربی های بین بافتی، گاهاً رنگ گوشت زرد میشود و برخی اوقات در چنین لاشه هایی در عمق عضلات سینه، توده سبز رنگی دیده میشود که این موضوع بدلیل خونرسانی ناقص به عمق عضله میباشد و در صورت برداشتن همان قسمت بقیه لاشه موردی ندارد.
وی گفت: لازم به ذکر است بهترین وزن لاشه مرغ جهت مصرف بین یک و نیم تا دو کیلوگرم میباشد. ضمناً از تمامی طیور کشتاری در کشتارگاه نمونه برداری و تست پایش آنتی بیوتیکی انجام میشود.
وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده خون مردگی در لاشه مرغ خریداری شده، مراتب را از طریق شماره ۳۳۴۸۹۰۱۸ به دامپزشکی اطلاع دهند.
انتهای پیام/
علی شمسی نیا مدیرعامل موسسه خیریه ثامن الحجج استان با حضور در دفتر فرماندار پیرامون هماهنگی های لازم برای کلنگ زنی و ایجاد شهرک سلامت دیدار و گفتگو نمود.
رئیس دادگستری شهرستان زرند گفت: به منظور ساماندهی معتادان و کارتن خواب های شهر زرند لازم است تا کمپ ماده ۱۶ هرچه سریعتر در شهر زرند احداث شود.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس درباره مصوبه مجلس درباره تعطیلی شنبه ها گفت: بانک ها به اضافه دستگاه هایی که بخش های عملیاتی دارند استثنا هستند و شنبه ها تعطیل نمی شوند.
پس از ۳ روز، حرارتِ همایش بین المللی در کرمان فرو نشست و از این پس باید شاهد تنور داغ نقدها پیرامون این رخداد باشیم.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال نظر