سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان زرند از تشدید طرح نظارتی دامپزشکی زرند برای عرضه ماهی قرمز خبر داد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان زرند از تشدید طرح نظارتی دامپزشکی زرند برای عرضه ماهی قرمز خبر داد.
به گزارش خبرنگار صدای زرند، “حسن لطفعلی پور” رئیس شبکه دامپزشکی زرند، گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر عرضه ماهی قرمز با تلاش جدی کارشناسان دامپزشکی زرند در اسفند ماه سال جاری آغاز شده است.
وی افزود: در این طرح کلیه اماکن عرضه ماهی قرمزبه لحاظ داشتن مجوز فروش و گواهی حمل ماهی از مراکز تولید بازدید و بازرسی میشوند.
لطفعلی پور با تاکید بر اینکه یکی از مهمترین اهداف اجرای این طرح جلوگیری از شیوع و انتقال برخی از بیماریهای پوستی، قارچی و انواع مسمومیتها است،گفت: همشهریان عزیز بایستی ماهی قرمز سفره هفت سین خود را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی خریداری کنند.
وی با اشاره به اینکه بهترین دما برای نگهداری ماهی ۲۰ تا ۲۵ درجه است؛افزود: این آب بایستی به مدت ۴۸ ساعت در ظروف سر بازنگهداری شود تا کلرزدایی شود.
انتهای پیام/
جشن تکلیف ۷۵ دانش آموز دختر تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان زرند امروز در تالار فرهنگیان برگزار شد.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان زرند با صدور پیامی فرا رسیدن بیست و هفتم اردیبهشت “روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی” را گرامی داشت و از همکاران این حوزه تقدیر و تشکر نمود.
دکتر لطفعلی پور ریاست محترم شبکه دامپزشکی زرند راجع به راه های پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو بیان کردند؛
فرماندار زرند به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی پیامی صادر کرد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال نظر