ویتامین c یک آنتی اکسیدان ضروری است که به محافظت از سلول ها در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد مضر کمک می کند.
به گزارش صدای زرند به نقل از عصرترکیه، ویتامین c آنتی اکسیدانی است که می تواند به جبران آسیب ناشی از استرس اکسیداتیو بیش از حد کمک کند و ایمنی را احیا کند. در حالی که عموما تصور می شود پرتقال حاوی بیشترین میزان ویتامین c در میان میوه ها را دارد، در این مطلب به برخی از مواد غذایی که به طور طبیعی غنی از ویتامین c هستند و ویتامین بیشتری نسبت به پرتقال دارند، اشاره شده است. مطلب را بخوانید تا متوجه شوید.
ویتامین c یک آنتی اکسیدان ضروری است که به محافظت از سلول ها در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد مضر کمک می کند و در نتیجه خطر بیماری های مزمن مانند سرطان و بیماری های قلبی را کاهش می دهد. ویتامین c همچنین نقش حیاتی در تقویت سیستم ایمنی دارد، به تولید و همچنین عملکرد گلبول های سفید خون برای مبارزه با عفونت ها و بیماری ها کمک می کند. علاوه بر این ویتامین c، برای سنتز کلاژن، پروتئینی که از ساختار و استحکام بافت ها، پوست، استخوان ها و رگ های خونی حمایت می کند، ضروری است. در نهایت، مصرف کافی ویتامین c برای سلامتی و شادابی کلی، به ویژه در فصل تابستان ضروری است.
پرتقال معمولا حدود ۵۳ میلی گرم ویتامین c در هر ۱۰۰ گرم دارد، در حالی که افزودن فلفل دلمه ای قرمز به رژیم غذایی می تواند حدود ۱۲۷ میلی گرم ویتامین c در هر وعده ۱۰۰ گرمی به شما بدهد. فلفل دلمه ای قرمز همچنین منبع عالی ویتامین a است که برای بینایی، سلامت و عملکرد سیستم ایمنی ضروری است. علاوه بر این، فلفل قرمز همچنین حاوی ویتامین b۶، ویتامین k۱ و فولات، همراه با مواد معدنی ضروری مانند پتاسیم و منگنز است. فلفل دلمه ای قرمز سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند کاروتنوئیدها و فلاونوئیدها است که به کاهش التهاب و محافظت در برابر بیماری های مزمن کمک می کند.
کیوی سرشار از ویتامین c، مواد معدنی، فیبر و مواد معدنی است که به بهبود سلامت کلی و همچنین متابولیسم کمک می کند، کیوی حاوی حدود ۹۳ میلی گرم ویتامین c در هر ۱۰۰ گرم است.
انواع توت ها به دلیل داشتن آنتی اکسیدان بالا و محتوای فیبر بالا شناخته شده اند، که به افزایش سلامت متابولیک کلی کمک می کند و برای تقویت سیستم ایمنی عالی است. توت فرنگی در هر ۱۰۰ گرم تقریباً ۵۸ میلی گرم ویتامین c دارد.
آناناس یک میوه است که در هر ۱۰۰ گرم آن حدود ۴۷ میلی گرم ویتامین c دارد. وجود ویتامین c، بروملین و سایر مواد مغذی ضروری در این میوه، آن را به یک میوه مناسب برای مصرف در یک رژیم غذایی سالم تبدیل کرده است.
خواب روز موجب ورم دست و پا, بی حالی, سردرد, افسردگی و تحریک پذیری می شود.
اگر این علامت های گوارشی را دارید در جریان باشدی که در معرض خطر بیماری کبد چرب قرار دارید.
آبلیمو دارای طبعی سرد و خشک است و برای گرم مزاجان باعث لطافت پوست می شود. برای التهابات بدن به خصوص التهاب معده مفید است و درمان اکثر بیماری های پوستی است. برای درمان تب و گرمازدگی مفید است و تقویت کننده معده است و باعث پاکسازی کبد می شود.
با افزایش سن طبیعی است که سلامت مغز هم کاهش پیدا کند؛ از همین رو حفظ سلامت مغز بعد از ۵۰ سالگی برای رفاه کلی و افزایش طول عمر باکیفیت ضروری است.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال نظر