ویتامین c یک آنتی اکسیدان ضروری است که به محافظت از سلول ها در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد مضر کمک می کند.
به گزارش صدای زرند به نقل از عصرترکیه، ویتامین c آنتی اکسیدانی است که می تواند به جبران آسیب ناشی از استرس اکسیداتیو بیش از حد کمک کند و ایمنی را احیا کند. در حالی که عموما تصور می شود پرتقال حاوی بیشترین میزان ویتامین c در میان میوه ها را دارد، در این مطلب به برخی از مواد غذایی که به طور طبیعی غنی از ویتامین c هستند و ویتامین بیشتری نسبت به پرتقال دارند، اشاره شده است. مطلب را بخوانید تا متوجه شوید.
ویتامین c یک آنتی اکسیدان ضروری است که به محافظت از سلول ها در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد مضر کمک می کند و در نتیجه خطر بیماری های مزمن مانند سرطان و بیماری های قلبی را کاهش می دهد. ویتامین c همچنین نقش حیاتی در تقویت سیستم ایمنی دارد، به تولید و همچنین عملکرد گلبول های سفید خون برای مبارزه با عفونت ها و بیماری ها کمک می کند. علاوه بر این ویتامین c، برای سنتز کلاژن، پروتئینی که از ساختار و استحکام بافت ها، پوست، استخوان ها و رگ های خونی حمایت می کند، ضروری است. در نهایت، مصرف کافی ویتامین c برای سلامتی و شادابی کلی، به ویژه در فصل تابستان ضروری است.
پرتقال معمولا حدود ۵۳ میلی گرم ویتامین c در هر ۱۰۰ گرم دارد، در حالی که افزودن فلفل دلمه ای قرمز به رژیم غذایی می تواند حدود ۱۲۷ میلی گرم ویتامین c در هر وعده ۱۰۰ گرمی به شما بدهد. فلفل دلمه ای قرمز همچنین منبع عالی ویتامین a است که برای بینایی، سلامت و عملکرد سیستم ایمنی ضروری است. علاوه بر این، فلفل قرمز همچنین حاوی ویتامین b۶، ویتامین k۱ و فولات، همراه با مواد معدنی ضروری مانند پتاسیم و منگنز است. فلفل دلمه ای قرمز سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند کاروتنوئیدها و فلاونوئیدها است که به کاهش التهاب و محافظت در برابر بیماری های مزمن کمک می کند.
کیوی سرشار از ویتامین c، مواد معدنی، فیبر و مواد معدنی است که به بهبود سلامت کلی و همچنین متابولیسم کمک می کند، کیوی حاوی حدود ۹۳ میلی گرم ویتامین c در هر ۱۰۰ گرم است.
انواع توت ها به دلیل داشتن آنتی اکسیدان بالا و محتوای فیبر بالا شناخته شده اند، که به افزایش سلامت متابولیک کلی کمک می کند و برای تقویت سیستم ایمنی عالی است. توت فرنگی در هر ۱۰۰ گرم تقریباً ۵۸ میلی گرم ویتامین c دارد.
آناناس یک میوه است که در هر ۱۰۰ گرم آن حدود ۴۷ میلی گرم ویتامین c دارد. وجود ویتامین c، بروملین و سایر مواد مغذی ضروری در این میوه، آن را به یک میوه مناسب برای مصرف در یک رژیم غذایی سالم تبدیل کرده است.
نتایج یک مطالعه نشان می دهد برای دست یافتن به سلامتی مطلوب باید روزی چهار ساعت را به درجاتی از فعالیت بدنی اختصاص دهید.
مدیر کلینیک دیابت پژوهشگاه رویان با بیان اینکه میزان شیوع دیابت در کشور زیاد است و مسؤولان باید به این امر مهم توجه کنند، اظهار کرد: بررسی وضعیت مراجعه کنندگان به مراکز درمانی بیانگر آن است که آموزش یک حلقه مفقوده در ارتباط با دیابت به حساب می آید.
متخصصان می گویند در فصل های بهار و تابستان بیش تر از پاهای خود مراقبت کنید تا مطمئن شوید در تمام طول سال سالم می مانند.
به تازگی در فضای مجازی ادعا شده است که انجماد نان در واقع آن را سالم تر می کند و در برخی موارد به تحقیقاتی اشاره می شود که این ادعا ها را تأیید می کند. اکنون یک متخصص پاسخی روشن به این موضوع داده است.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال نظر