ماکارونی یکی از غذاهای مورد علاقه همه انسان ها از کوچیک تا بزرگ است، اما مصرف زیاد ماکارونی خطراتی برای بدن دارد که بهتر است بدانید.
به گزارش صدای زرند به نقل از خبر آنلاین، خیلی از شما بر این عقیده هستید که هیچ چیز خوشمزه تر از ماکارونی یا پاستا نیست.
سلامت نیوز در خبری نوشت:فرقی هم ندارد که چگونه آن را درست کرده باشید؛ حتی یک کاسه نودل هم شما را خوشحال می کند؛ اما در این قسمت از بهداشت و سلامت نمناک قصد داریم به شما بگوییم که مصرف زیاد ماکارونی می تواند عوارض جانبی زیادی را به همراه داشته باشد که مهم ترین آن ها شامل موارد زیر است:
عوامل زیادی هستند که در ابتلا به دیابت نقش دارند که شامل ژنتیک یا سبک زندگی است؛ اما جالب است بدانید که خوردن ماکارونی هم به مقدار زیاد، خودش می تواند عاملی برای ابتلا به دیابت باشد، زیرا کربوهیدرات زیادی را به بدن وارد می کند.
اگر ماکارونی را خیلی زیاد مصرف کنید، احساس سیری زیادی دارید و دیگر به سراغ مواد مغذی نمی روید و همین ممکن است باعث شود که بدن تان با کمبود مواد مغذی روبرو شود.
استفاده بیش از حد از ماکارونی خطر ابتلا به بیماری قلبی را هم افزایش می دهد، زیرا کربوهیدرات بالایی دارد که در صورت مصرف زیاد آسیب زننده است.
مصرف زیاد کربوهیدرات مانند ماکارونی باعث فشار خون بالا می شود که خودِ فشار خون می تواند عاملی برای بیماری های قلبی باشد.
ماکارونی رابطه مستقیمی با اضافه وزن دارد، زیرا هم کالری بالایی دارد و هم به خاطر اینکه شما علاقه زیادی به آن دارید؛ قطعا پرخوری خواهید کرد.
خواب روز موجب ورم دست و پا, بی حالی, سردرد, افسردگی و تحریک پذیری می شود.
اگر این علامت های گوارشی را دارید در جریان باشدی که در معرض خطر بیماری کبد چرب قرار دارید.
آبلیمو دارای طبعی سرد و خشک است و برای گرم مزاجان باعث لطافت پوست می شود. برای التهابات بدن به خصوص التهاب معده مفید است و درمان اکثر بیماری های پوستی است. برای درمان تب و گرمازدگی مفید است و تقویت کننده معده است و باعث پاکسازی کبد می شود.
با افزایش سن طبیعی است که سلامت مغز هم کاهش پیدا کند؛ از همین رو حفظ سلامت مغز بعد از ۵۰ سالگی برای رفاه کلی و افزایش طول عمر باکیفیت ضروری است.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال نظر