ماکارونی یکی از غذاهای مورد علاقه همه انسان ها از کوچیک تا بزرگ است، اما مصرف زیاد ماکارونی خطراتی برای بدن دارد که بهتر است بدانید.
به گزارش صدای زرند به نقل از خبر آنلاین، خیلی از شما بر این عقیده هستید که هیچ چیز خوشمزه تر از ماکارونی یا پاستا نیست.
سلامت نیوز در خبری نوشت:فرقی هم ندارد که چگونه آن را درست کرده باشید؛ حتی یک کاسه نودل هم شما را خوشحال می کند؛ اما در این قسمت از بهداشت و سلامت نمناک قصد داریم به شما بگوییم که مصرف زیاد ماکارونی می تواند عوارض جانبی زیادی را به همراه داشته باشد که مهم ترین آن ها شامل موارد زیر است:
عوامل زیادی هستند که در ابتلا به دیابت نقش دارند که شامل ژنتیک یا سبک زندگی است؛ اما جالب است بدانید که خوردن ماکارونی هم به مقدار زیاد، خودش می تواند عاملی برای ابتلا به دیابت باشد، زیرا کربوهیدرات زیادی را به بدن وارد می کند.
اگر ماکارونی را خیلی زیاد مصرف کنید، احساس سیری زیادی دارید و دیگر به سراغ مواد مغذی نمی روید و همین ممکن است باعث شود که بدن تان با کمبود مواد مغذی روبرو شود.
استفاده بیش از حد از ماکارونی خطر ابتلا به بیماری قلبی را هم افزایش می دهد، زیرا کربوهیدرات بالایی دارد که در صورت مصرف زیاد آسیب زننده است.
مصرف زیاد کربوهیدرات مانند ماکارونی باعث فشار خون بالا می شود که خودِ فشار خون می تواند عاملی برای بیماری های قلبی باشد.
ماکارونی رابطه مستقیمی با اضافه وزن دارد، زیرا هم کالری بالایی دارد و هم به خاطر اینکه شما علاقه زیادی به آن دارید؛ قطعا پرخوری خواهید کرد.
مدیر کلینیک دیابت پژوهشگاه رویان با بیان اینکه میزان شیوع دیابت در کشور زیاد است و مسؤولان باید به این امر مهم توجه کنند، اظهار کرد: بررسی وضعیت مراجعه کنندگان به مراکز درمانی بیانگر آن است که آموزش یک حلقه مفقوده در ارتباط با دیابت به حساب می آید.
متخصصان می گویند در فصل های بهار و تابستان بیش تر از پاهای خود مراقبت کنید تا مطمئن شوید در تمام طول سال سالم می مانند.
به تازگی در فضای مجازی ادعا شده است که انجماد نان در واقع آن را سالم تر می کند و در برخی موارد به تحقیقاتی اشاره می شود که این ادعا ها را تأیید می کند. اکنون یک متخصص پاسخی روشن به این موضوع داده است.
بهار نارنج همان شکوفه درخت نارنج است که تنها در اردیبهشت ماه می روید. شکوفه های درخت نارنج را بهارنارنج می گویند و از آن در عطرسازی و ساختن اسانس، انواع نوشیدنی های فصلی، عرقیات گیاهی، تهیه مربا، گز، سوهان و … استفاده می شود.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال نظر