نان داغ درکیسه های پلاستیکی و رابطه اش با سرطان

چند وقتی هست که در مغازه های مواد غذایی یکی از محصولاتی که برای فروش عرضه می شود، نان محلی است. آنهم با بسته بندی در کیسه های پلاستیکی. مرکز بهداشت شهرستان زرند قبلا در آموزش ها و تذکرات قبلی اعلام کرده بود که هرگز نباید نان داغ و تازه را در درون این نایلونهای پلاستیکی قرار داد.

چند وقتی هست که در مغازه های مواد غذایی یکی از محصولاتی که برای فروش عرضه می شود، نان محلی است. آنهم با بسته بندی در کیسه های پلاستیکی. مرکز بهداشت شهرستان زرند قبلا در آموزش ها و تذکرات قبلی اعلام کرده بود که هرگز نباید نان داغ و تازه را در درون این نایلونهای پلاستیکی قرار داد.

اولا حرارت و داغی حاصل از نان درون کیسه پلاستیکی موجب کپک زدن و به اصطلاح فاسد شدن آن شده و بوی نامطبوع به خود می گیرد و ثانیا قرار دادن نان داغ داخل پلاستیک، بلافاصله باعث آزاد شدن مونومرهای شیمیایی تولید شده از مواد نفتی شده که بلافاصله در سطح نان وارد می شوند.

در کوتاه مدت فرد با خوردن این نان دچار عوارض گوارشی شده و در دراز مدت زمینه ساز بروز انواع سرطانها خاصه سرطانهای دستگاه گوارش را فراهم می نماید.

به گزارش صدای زرند، مرکز بهداشت زرند از همه تولید کنندگان نان محلی می خواهد که قبل از بسته بندی حتما نان سرد شده را درون کیسه پلاستیکی قرار دهند و بعد بسته بندی و به مغازه های انتقال دهند از مغازه دارها هم تمنا داریم بسته بندی های نان داغ را تحویل نگیرند. مردم شهرستان زرند هم بسته های پلاستیکی نان که داغ هستند را خریداری نکنند.

از امروز بازرسین بهداشتی مرکز بهداشت، بر نحوه توزیع نان محلی درمغازه ها، نظارت بیشتری خواهد نمود و در صورتی که بسته های نان در درون پلاستیک ها، داغ باشند به عنوان بسته بندی غیر استاندارد تلقی و ازسطح مغازها، جمع آوری خواهد کرد.

قابل ذکر است در سال ۹۹ متاسفانه ۸۴ زرندی قربانی سرطان شدند و در بین آنها موارد زیادی مبتلا به سرطانهای دستگاه گوارش می باشد.

انتهای پیام/

منبع : شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرند / واحد بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت زرند