زرند، طلاق و زندگی دردناک دختر ۶ ساله در گاوداری متروک

رقیه دختر بچه ای بیمار که هیچ شناسنامه هویتی با پدرش ندارد دریک گاوداری متروکه زندگی می کند. او به همراه پدرش که از مادر معتادش جدا شده است روزهای بی مهر را سپری می کند و قصه زندگی دردناک او دل هر کسی را به درد می آورد. او اکنون به خاطر حمایت های موسسه مهر آفرین تحت عمل جراحی قرار گرفته و دوران نقاهت را سپری می کند تا که شاید بعد از این روزهای نا مراد بتواند طعم زندگی را بچشد. یک پایش بطور غیر عادی در حال رشد و بزرگ شدن است چیزی شبیه به یک تومور بزرگ هم در شکم دارد. رقیه فاقد شناسنامه است، همانطور که پدرش نیز بی شناسنامه است. پدر رقیه در قلع گنج جنوب کرمان متولد شده و اکنون رقیه ساکن گاوداری در اطراف زرند است.

رقیه دختر بچه ای است که بیماری عجیبی دارد و سال ها در یک گاوداری غیر بهداشتی و متروکه زندگی اش را به همراه پدرش و به دور از مادر معتادش سپری می کند.

446722655 299047

رقیه دختر بچه ای بیمار که هیچ شناسنامه هویتی با پدرش ندارد دریک گاوداری متروکه زندگی می کند. او به همراه پدرش که از مادر معتادش جدا شده است روزهای بی مهر را سپری می کند و قصه زندگی دردناک او دل هر کسی را به درد می آورد. او اکنون به خاطر حمایت های موسسه مهر آفرین تحت عمل جراحی قرار گرفته و دوران نقاهت را سپری می کند تا که شاید بعد از این روزهای نا مراد بتواند طعم زندگی را بچشد.

یک پایش بطور غیر عادی در حال رشد و بزرگ شدن است چیزی شبیه به یک تومور بزرگ هم در شکم دارد. رقیه فاقد شناسنامه است، همانطور که پدرش نیز بی شناسنامه است. پدر رقیه در قلع گنج جنوب کرمان متولد شده و اکنون رقیه ساکن گاوداری در اطراف زرند است.

به گزارش صدای زرند، پدر و مادر رقیه چند سال‌ پیش از همدیگر جدا شدند و این جدایی دلیلی جزء اعتیاد مادر نداشت، آن زمان رقیه سه ساله بود که مادر معتاد کارش تکدیگری بود و رقیه را هم با خود برای تکدیگری به شهر می برد. بیماری رقیه مورد غفلت والدین بویژه مادرش بود رقیه توسط یکی از شهروندان به مهرآفرین معرفی می شود.

حالا سه سال از زندگی این پدر و دختر در گاوداری می گذرد و روزهایی که رقیه کودکی نکرد و نتواست در محیط سالم زندگی کند، و سال‌ها را در یک محیط غیر بهداشتی سپری کرد.

برای جزئیات بیشتر از زندگی رقیه به سراغ مددکارش می‌رویم، فاطمه محمد علی در این باره می‌گوید: شغل پدر رقیه کارگری است و محل زندگی او دریک گاوداری متروکه است رقیه به همراه پدرش در یک اتاق نیمه ساخته در درون گاوداری زندگی می‌کند. پدر رقیه مهربان است اما شرایط و فرهنگ لازم برای نگهداری از دختر خود را ندارد بویژه اینکه به تنهایی ناچار است از دختر نگهداری کند.

ماجرای زندگی دردناک رقیه دختربچه بیمار
رقیه خیلی روزها در حالیکه پدرش مشغول کار در گاوداری است در اتاقک نیمه مخروبه تنها زندگی کرده است آنهم با پایی که راه رفتن را برایش بشدت سخت کرده است. محیط گاوداری کاملا غیربهداشتی است و مدت سه سال است رقیه در این فضای آلوده زندگی می‌کند و از آب آشامیدنی بهداشتی خبری نیست و رقیه خیلی وقت ها از آب دام ها نوشیده است ..

مددکار موسسه خیریه مهرآفرین می‌افزاید: غده‌ای در شکم رقیه از زمان تولدش به صورت مادرزادی بوده و طی این مدت این غده حرکت کرده و به سمت ران پایش حرکت و به مرور زمان انگشت شصت پای او از حدمعمول بزرگتر می‌شود و زانوی او دیگر خم نمی‌شود و توان راه رفتن از وی گرفته می‌شود.

فرایند رسیدگی به وضعیت این دختر در دستور کاری موسسه قرار می گیرد و در نهایت پس از اخذرضایت نامه محضری از پدر که باسختی‌های خاص خودش همراه بود بالاخره طی مراحل قانونی و رضایت نامه کتبی از پدر، رقیه جهت درمان به موسسه خیریه مهرآفرین شعبه تهران انتقال داده شد

به گفته مددکار، تا قبل ازاینکه رقیه توسط موسسه شناسایی شود به غیر از پدر و شخصی که او را معرفی کرده از همه آدمها میترسید از هرگونه وسیله نقلیه‌ای ترس و واهمه داشت به هیچ عنوان حاضر به استحمام نبود و به شدت از آب حمام می‌ترسید. بر اساس این گزارش رقیه هفته گذشته تحت عمل جراحی پا و شکم قرار گرفت و هم اکنون شرایطش رو بهبود است.

مهرآفرین همچنین در صدد تهیه اوراق هویت برای رقیه است. این کودک در یکی از مراکز مهرآفرین ساکن است و یک مرحله جراحی روی شکم و پای وی انجام شده است. هزینه های درمان رقیه توسط مجموعه اول مارکت پرداخت شد این مجموعه هزینه های ادامه درمان وی را نیز تقبل کرده است. مادر رقیه نیز مراحل ترک اعتیاد را با حمایت مهرآفرین در حال سپری شدن دارد. حال نمی دانیم که آیا مادر شرایط نگهداری از این دختر را بعد از ترک پیدا کند یا خیر ؟

زیرا رقیه از مواجهه با مادر خودش پرهیز می کند ماجرای رقیه قصه هزاران کودک بی هویتی است که در کشور بدون متولی و حمایت دستگاهی خاص روزگار می گذرانند بدون اینکه از حداقل حقوق انسانی خود آگاه باشند.

انتهای پیام/
منبع: رکنا