با حضور رئیس دانشگاه جهانگردی کرمان صورت گرفت/

درخواست زرند برای راه اندازی آموزش سوهان زرندی در دانشگاه

ضمن نشستی با حضور مرتضوی رئیس دانشگاه علمی – کاربردی جهانگردی و اسلامی رئیس میراث فرهنگی شهرستان زرند، پیشنهاد میراث فرهنگی زرند برای تخصیص کد رشته دانشگاهی سوهان زرندی با هدف تولید با کیفیت سوهان زرندی مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

ضمن نشستی با حضور مرتضوی رئیس دانشگاه علمی – کاربردی جهانگردی و اسلامی رئیس میراث فرهنگی شهرستان زرند، پیشنهاد میراث فرهنگی زرند برای تخصیص کد رشته دانشگاهی سوهان زرندی با هدف تولید با کیفیت سوهان زرندی مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

 

به گزارش صدای زرند محمد اسلامی با اشاره به ثبت ملی سوهان زرندی بعنوان اولین سوهان ثبت شده ملی در کشور و در ردیف آثار معنوی سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری، از سوهان زرندی بعنوان نمادی برتر از سوغات استان نام برد و گفت: باید جهت جلوگیری از تولید بی کیفیت سوهان زرندی اقدام جدی شود چرا که هر تولید بی کیفیت، به سابقه این محصول خاص و منحصربفرد زرندی لطمه وارد می کند

دکتر مرتضوی رئیس دانشگاه جهانگردی هم با مهم شمردن ثبت ملی سوهان در کشور گفت: دانشگاه علمی – کاربردی جهانگردی در راستای تحقق بخشیدن به منویات مقام معظم رهبری و عمل به شعار سال معظم له پیرامون “حمایت از تولید ملی و ایجاد اشتغال” اقدامات خوبی را در بحث تربیت نیروی انسانی برای ورود به بازار کار انجام داده و قطعاً موضوع آموزش دانشگاهی سوهان زرندی را با رویکردی ویژه پیگیری خواهد کرد.

 

این استاد دانشگاه که سال گذشته عنوان رئیس برتر دانشگاههای علمی کاربردی کشور را کسب نموده است به توسعه بازار کسب و کار از طریق آموزش نیروهای علمی پرداخت و افزود: بزودی بحث آموزش سوهان را بصورت کوتاه مدت آغاز خواهیم کرد و به افرادی که موفق به سپری کردن دوره شوند گواهی معتبر تحت نظر دانشگاه ارائه خواهد شد.

 

مرتضوی در پایان با تاکید بر اصل بازاریابی خاطرنشان ساخت که با فراهم شدن زمینه جهت آموزش سوهان زرندی در دانشگاه می توان افقی روشن برای صادرات کمی و کیفی این سوغات اصیل زرندی ترسیم کرد و به همین نسبت به افزایش اشتغال نیز در این بخش از اقتصاد برسیم.

 

انتهای پیام/

 

خبرنگار: روابط عمومی اداره میراث زرند /// انتشار جواد زمانی