سوزاندن کندر، اسپند و بخور اکالیپتوس در پیشگیری از آنفلوآنزا موثر است

متخصص طب سنتی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: سوزاندن کندر، اسپند و بخور اکالیپتوس، مورد، آویشن، مرزنجوش در پیشگیری و کنترل بیماری آنفلوآنزا موثر است.

متخصص طب سنتی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: سوزاندن کندر، اسپند و بخور اکالیپتوس، مورد، آویشن، مرزنجوش در پیشگیری و کنترل بیماری آنفلوآنزا موثر است. 

 

آنفلوانزا2

 

به گزارش صدای زرند به نقل از ایسنا، دکتر هاله تاج الدینی متخصص طب سنتی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در مورد این بیماری عنوان کرد: آنفلوآنزا یک بیماری حاد تنفسی به شدت واگیردار است و آلودگی انسان به این بیماری به صورت انفرادی و یا به صورت گروهی اتفاق می افتد.

 

وی اشاره ای به تاریخچه‌ی این بیماری در طب سنتی ایران کرد و گفت: تغییرات هوا بر اساس مبانی طب سنتی ایران به دو دسته، تغییرات طبیعی در فصول و تغییرات غیر طبیعی که با بیماری های همه گیر مثل آنفلوآنزا مرتبط است، تقسیم می شود.

 

این متخصص طب سنتی درباره علائم بالینی این بیماری هم گفت: علائم بالینی این بیماری شامل تب، سرفه، گلو درد، سردرد، لرز، کوفتگی عضلانی و در برخی افراد به صورت اسهال و استفراغ بروز می کند.

 

وی درباره دوره سرایت پذیری این بیماری هم عنوان کرد: دوره سرایت پذیری این بیماری از یک روز پیش از بروز علائم و تا هفت روز بعد از آغاز علائم بیماری است.

 

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان همچنین درباره علائم این بیماری از دیدگاه طب سنتی ایران هم گفت: تب، بی اشتهایی، تهوع، بی حالی، سستی، نشانه های تنفسی مثل تنگی نفس، تعداد تنفس بالا، تنفس عمیق از علائم این بیماری می باشد.

 

 

راههای پیشگیری

 

دکتر تاج الدینی سوزاندن کندر و اسپند، بخور سرکه در محل ( یک استکان سرکه در یک لیتر آب)، بخور اکالیپتوس، مورد،آویشن ، مرزنجوش را از راه‌های پیشگیری و کنترل عوارض ناشی از تغییرات غیر طبیعی هوایی (شیوع آنفلوانزا) عنوان کرد.

 

وی با تاکید ب اینکه در موارد ذکر شده در بالا، مقدار باید به اندازه ای باشد که سبب ایجاد مشکل تنفسی نشود اظهار کرد:  تهیه ماسک (پارچه ای) آغشته به سرکه، پوست کردن پیاز و گذاشتن قطعات پیاز در اطراف محل کار و منزل، پرهیز از ورزش های سنگین، پرهیز از پر خوری، پرهیز از آشامیدن آب سرد، پرهیز از قرار گرفتن در معرض هوای سرد، شستشوی مکرر دستها با آب و صابون(افراد سالم و بیمار)، خوداری از تماس دستهای آلوده با چشم ،دهان، و بینی، رعایت بهداشت توسط بیماران، استفاده از یک عدد سیب در رژیم روزانه، استفاده از شلغم، پرهیز از تماس و یا نزدیکی با افراد مبتلا یا مشکوک به آنفلوانزا از مواردی است که در رابطه با بیماری آنفلوآنزا توصیه می شود.

 

 

توصیه هایی به بیماران مبتلا به آنفلوآنزا

این متخصص طب سنتی برای افرادی که مبتلا به این بیماری شده اند هم توصیه هایی کرد و گفت:  مصرف سوپ سبزیجات و آش سبزیجات، پرهیز از حمام طولانی، پرهیز از خوردن میوه های آب دار مانند، انگور، خربزه، خیار، کدو، هندوانه، پرهیز از مصرف غذاهای سرخ کردنی و انواع شیرینی ها، مصرف مرغ های کوچک مانند، کبک، بلدرچین و جوجه از جمله این توصیه هاست.

 

انتهای پیام/