سالانه ۲.۲ میلیون تن ذخایر کم عیار جلال آباد بازیابی می شود

طرح پرعیارسازی معدن سنگ آهن جلال آباد زرند،‌ بهار سال آینده وارد مدار تولید می شود.

Madan_JalalAbadطرح پرعیارسازی معدن سنگ آهن جلال آباد بر مبنای خوراک ورودی ۲.۲ میلیون تن سنگ آهن کم عیار هماتیتی، سالانه ۶۰۰هزار تن سنگ آهن پرعیار تولید خواهد کرد که بر اساس پیش بینی پیمانکار پروژه،‌ در بهار سال ۹۵ به تولید می رسد.

 

به گزارش صدای زرند، به نقل از دنیای معدن، رییس هیات عامل ایمیدرو پس از بازدید از معدن سنگ آهن جلال آباد زرند و مراحل اجرایی این پروژه در جلسه ای مشترک با پیمانکار و مشاور طرح اظهار داشت: در این معدن قرار است سنگ آهن کم عیار (۳۴درصد) هماتیتی ابتدا به ۵۴درصد و در مرحله بعد در کارخانه فرآوری به سنگ آهن ۶۷درصد تبدیل شود.

 

مهدی کرباسیان با برشمردن اهمیت پرعیار سازی ذخایر کم عیار سنگ آهن در ایران و نقش آن در پیشبرد اهداف فولاد برای دستیابی به ظرفیت ۵۵ میلیون تن گفت: مقرر شده زنجیره ارزش افزوده آن در مجاورت این معدن ایجاد شود و توسعه یابد.

 

وی افزود: تولید گندله سنگ آهن و آهن اسفنجی از برنامه های آتی در معدن سنگ آهن جلال آباد است.

 

میزان پیشرفت این طرح در حال حاضر به ۲۵ درصد می رسد که بزرگ ترین طرح کوچک مقیاس معادن سنگ آهن ایران به شمار می آید. همچنین میزان خاکبرداری در این طرح به بیش از ۳۰هزار متر مکعب رسیده است.

 

رییس هیات عامل ایمیدرو میزان سرمایه گذاری این پروژه را ۱۱.۵ میلیون یورو به صورت ارزی و ۵۴ میلیارد تومان به صورت ریالی اعلام کرد. طرح پرعیار سازی سنگ آهن کم عیار معدن جلال آباد با سرمایه گذاری خصوصی از سوی شرکت فکور صنعت تهران به صورت بی.او.او (ساخت،‌ مالکیت،‌ راه اندازی) تامین خواهد شد.

 

در طول سال های گذشته ۱۰ میلیون تن سنگ آهن کم عیار در این معدن انباشت شده بود که استفاده از این میزان سنگ آهن – که پیشتر به عنوان باطله محسوب می شد- صرفه اقتصادی نداشت اما با توسعه فناوری،‌ ایمیدرو با تعریف طرحی جدید و برگزاری مناقصه ای،‌ پروژه پرعیارسازی سنگ آهن هماتیتی جلال آباد زرند را با استفاده از سرمایه گذاری بخش خصوصی به اجرا در آورد.

 

 

انتهای پیام/