در مطالعات اخیر چند توضیح احتمالی وجود دارد مبنی بر این که چرا چربی لبنی به اندازه ای که پیش تر تصور می شد مضر نیست و حتی شاید سالم تر باشد.
به گزارش صدای زرند به نقل از ایسنا، دکتر رونالد کراوس، استاد دانشگاه کالیفرنیا می گوید بین گونه های مختلف چربی های اشباع شده موجود در غذاها، به نظر می رسد چربی محصولات لبنی برای بدن مفید است، از جمله انواعی که با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و بیماری سرخرگ کرونری مرتبط هستند.
چربی شیر همچنین دارای ساختاری است که به محدودسازی کلسترول در لوله گوارشی کمک می کند و احتمالا میزان کلسترول خون را بهبود می بخشد.
متخصصان می گویند اکنون روشن شده است که فواید برخی انواع لبنیات ممکن است بیشتر باشد؛ به عنوان مثال، ماست و پنیر برای سلامت مفیدترند، شاید به این دلیل که هر دو غذاهای تخمیرشده اند که باکتری های مفید روده را تغذیه می کنند.
در عین حال پنیرهای سفت تر سبب می شوند چربی آهسته تر جذب خون شود و همین موضوع کمک می کند مدت طولانی تری احساس سیری کنید.
به گزارش ایندیپندنت، بهتر است در یک برنامه غذایی متعادل، روزانه سه وعده لبنیات مصرف شود. اگر یک یا دو وعده شیر، ماست یا پنیر پرچرب مصرف شود، اشکالی ندارد اما اگر بیشتر از آن باشد، میزان کالری مصرفی را افزایش می دهد.
برخی متخصصان تغذیه پیشنهاد می کنند لبنیات ساده کامل یا پرچرب مصرف کنید، زیرا وقتی چربی طبیعی لبنیات گرفته می شود، برخی ویتامین ها مانند e و d از دست می رود.
البته توصیه می شود به جای کره لبنی و خامه که کلسترول را بالا می برند از روغن های گیاهی مانند زیتون و سویا استفاده شود.
اگر این علامت های گوارشی را دارید در جریان باشدی که در معرض خطر بیماری کبد چرب قرار دارید.
آبلیمو دارای طبعی سرد و خشک است و برای گرم مزاجان باعث لطافت پوست می شود. برای التهابات بدن به خصوص التهاب معده مفید است و درمان اکثر بیماری های پوستی است. برای درمان تب و گرمازدگی مفید است و تقویت کننده معده است و باعث پاکسازی کبد می شود.
با افزایش سن طبیعی است که سلامت مغز هم کاهش پیدا کند؛ از همین رو حفظ سلامت مغز بعد از ۵۰ سالگی برای رفاه کلی و افزایش طول عمر باکیفیت ضروری است.
خواب زمان بهبودی بدن شماست و برای حفظ سطح ثابتی از انرژی در طول روز و کمک به سیستم ایمنی بدن مهم است.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال نظر