در کارگروه اشتغال استان کرمان مطرح شد؛

شهرستان زرند با ایجاد ۲۱۵۶ شغل در رتبه ششم استان کرمان

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان کرمان در نشست کارگروه اشتغال استان کرمان با اشاره به اشتغال ایجادی بیش از ۵۱ هزار نفر در استان اعلام کرد: شهرستان زرند بعد از شهرستان های سیرجان، کرمان، رفسنجان، بم و جیرفت، با ۲۱۵۶ شغل ایجادی در رتبه ششم استان کرمان قرار دارد‌.

به گزارش صدای زرند، آمار اشتغال ایجادی به تفکیک شهرستان‌ها که در کارگروه اشتغال ارائه شد، نشان داد که بیشترین اشتغال ایجادی در سیرجان با ۸ هزار و ۸۱ شغل و بعد از آن کرمان با ۷ هزار و ۹۸۲ شغل بوده و مجموعاً ۵۱ هزار و ۳۴۶ شغل در استان کرمان ایجاد شده است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان کرمان در جلسه کارگروه اشتغال استان با اشاره به اشتغال ایجادی بیش از ۵۱ هزار نفر در استان اعلام کرد که ۱۱۱درصد تعهد اشتغال استان انجام شده است.

بعد از کرمان و سیرجان با اختلاف ۳ هزار شغلی بیشترین شغل ایجاد شده در استان مربوط به شهرستان رفسنجان با ۵ هزار و ۱۱۸ شغل است. اشتغال ایجادی در بم هم برابر ۳ هزار و ۴۳۶ شغل و بعد از آن جیرفت با ۳ هزار و ۴۹ شغل، زرند با ۲ هزار و ۱۵۶ شغل و بردسیر با ۲ هزار و ۱۱۷ شغل قرار دارند.

بنا به اطلاعات ارائه شده در این جلسه از بین ۲۳ دستگاه اجرایی استان، صنعت، معدن و تجارت با ۱۳ هزار و ۷۹۲ شغل رتبه اول ایجاد شغل را دارد. بعد از صنعت و معدن، بیشترین اشتغال ایجادی را کمیته امداد با اشتغال ۸ هزار و ۴۶ شغل ایجاد کرده است و بعد از آن هم جهاد کشاورزی با ۴ هزار و ۹۲۲ شغل و سپس بهزیستی با ۴ هزار و ۶۸۲ شغل قرار دارند. پیش‌تر در جلسات دولت و بخش خصوصی در محل اتاق بازرگانی اعلام شده بود که حدود ۷۰ درصد اشتغال‌های ایجادی در استان مربوط به مقطع دیپلم و زیر دیپلم بوده است.

مصباح، مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان کرمان در پاسخ به سهم ۷۰ درصدی اشتغال ایجادی در سال گذشته برای مقطع دیپلم گفته بود: کرمان یک استان کارگری و صنعتی و معدنی است و طبیعی است که بیشترین اشتغال برای مشاغل کارگری و اپراتوری باشد. استانی مثل تهران بدین جهت که بیشتر خدماتی است و دفاتر شرکت‌ها در آن نقطه هستند، سهم تعداد فارغ‌التحصیلانی که سرکار می‌روند در آنجا نسبت به استان ما بیشتر است.

رتبه ۴ ایجاد اشتغال پایدار در دست استان کرمان

محمدمهدی فداکار استاندار کرمان در ششمین جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان اظهار کرد: طی سال جاری کرمان در ایجاد اشتغال پایدار جزو چهار استان برتر کشور است و برای اولین‌بار رتبه چهار کشوری در بهبود فضای کسب و کار را به‌دست آوردیم.

وی عنوان کرد: جمعیت شاغل در بخش کشاورزی استان کرمان سه برابر متوسط کشوری است و به همین علت در فصل پاییز شاهد افزایش آمار بیکاران نسبت به سایر فصول هستیم.

فداکار بیان کرد: کشاورزی در استان کرمان به‌شکل مکانیزه و به‌روز نیست و کاربر است و به همین علت درآمد این بخش هم نسبت به سایر بخش‌ها پایین است.

استاندار کرمان خاطرنشان کرد: استان کرمان در اشتغال پایدار جزو چهار استان برتر کشور است و برای اولین‌بار رتبه چهار کشوری در بهبود فضای کسب و کار را به‌دست آوردیم.

فداکار تصریح کرد: کسب رتبه چهارم بهبود فضای کسب و کار و رتبه چهارم امنیت سرمایه‌گذاری توسط استان کرمان محصول تلاش جمعی بوده و مربوط به یک دستگاه و یا یک فرد نیست و دستگاه‌های مختلف پای کار توسعه استان بوده‌اند.

وی با اشاره به اینکه فضایی در استان کرمان ایجاد شده است که احساس بهتر شدن شرایط توسط سرمایه‌گذاران را شاهد هستیم، اظهار داشت: برای رفع مشکلات پروژه‌ها ورود می‌کنیم، مثلا چند روز قبل برای رفع مشکل پروژه‌ای که سرمایه‌گذار خارجی دارد همراه با معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و رئیس کل دادگستری کرمان پای کار آمدیم و مشکل پروژه را برطرف کردیم.

استاندار کرمان ادامه داد: حمایت از سرمایه‌گذاران موجب افزایش رتبه بهبود فضای کسب و کار در استان و همچنین ایجاد انگیزه برای سایر سرمایه‌گذاری‌ها می‌شود.