به گزارش صدای زرند، سرطان های قابل پیشگیری بیماری هایی هستند که به زعم کارشناسان در نتیجه عوامل خطر قابل اصلاح ایجاد شده اند. این عوامل خطر شامل سیگار کشیدن، نوشیدن الکل، رژیم غذایی نامناسب و آفتاب سوختگی است.
در همین حال کارشناسان تاکید می کنند که اگرچه خطر ابتلا به سرطان با افزایش سن بیشتر می شود اما برای شروع تغییرات سالم در زندگی هرگز دیر نیست بنابراین توصیه های زیر را می توان مد نظر قرار داد:
* از تنباکو استفاده نکنید
حتی قرارگرفتن در معرض دود نیز ممکن است خطر ابتلا به سرطان ریه را افزایش دهد.
* رژیم غذایی سالم داشته باشید
رژیم غذایی خود را بر پایه میوه ها، سبزیجات و سایر مواد غذایی از منابع گیاهی مانند غلات کامل قرار دهید. قند و چربی تصفیه شده از منابع حیوانی را محدود کنید. الکل ننوشید. گوشت های فرآوری شده را محدود کنید. خوردن گوشت فرآوری شده اغلب می تواند خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان از جمله سرطان روده بزرگ را افزایش دهد.
* فعال باشید
داشتن وزن مناسب ممکن است خطر ابتلا به برخی از انواع سرطان را کاهش دهد. علاوه بر کمک به کنترل وزن، فعالیت بدنی به تنهایی ممکن است خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهد. حداقل ۱۵۰ دقیقه در هفته فعالیت هوازی با شدت متوسط یا ۷۵ دقیقه فعالیت هوازی شدید داشته باشید.
* از خود در برابر نور خورشید محافظت کنید
سرطان پوست یکی از شایع ترین انواع سرطان و یکی از قابل پیشگیری ترین آنهاست. از آفتاب ظهر دوری کنید. از ساعت ۱۰ تا ۱۶ از قرارگیری در معرض نور خورشید دوری کنید. در مصرف کرم ضد آفتاب کوتاهی نکنید حتی در روزهای ابری از کرم ضدآفتاب با spf حداقل ۳۰ استفاده کنید.
* واکسن بزنید
محافظت در برابر برخی عفونت های ویروسی می تواند به محافظت در برابر سرطان کمک کند. با پزشک خود در مورد واکسینه شدن در برابر موارد هپاتیت b و ویروس پاپیلومای انسانی یا hpv صحبت کنید.
انتهای پیام/
مدیر کلینیک دیابت پژوهشگاه رویان با بیان اینکه میزان شیوع دیابت در کشور زیاد است و مسؤولان باید به این امر مهم توجه کنند، اظهار کرد: بررسی وضعیت مراجعه کنندگان به مراکز درمانی بیانگر آن است که آموزش یک حلقه مفقوده در ارتباط با دیابت به حساب می آید.
متخصصان می گویند در فصل های بهار و تابستان بیش تر از پاهای خود مراقبت کنید تا مطمئن شوید در تمام طول سال سالم می مانند.
به تازگی در فضای مجازی ادعا شده است که انجماد نان در واقع آن را سالم تر می کند و در برخی موارد به تحقیقاتی اشاره می شود که این ادعا ها را تأیید می کند. اکنون یک متخصص پاسخی روشن به این موضوع داده است.
بهار نارنج همان شکوفه درخت نارنج است که تنها در اردیبهشت ماه می روید. شکوفه های درخت نارنج را بهارنارنج می گویند و از آن در عطرسازی و ساختن اسانس، انواع نوشیدنی های فصلی، عرقیات گیاهی، تهیه مربا، گز، سوهان و … استفاده می شود.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال نظر