رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان مطرح کرد:

ضرورت احداث پد بالگرد برای انتقال بیماران اورژانسی در بیمارستان کوهبنان

احمدی نژاد گفت: احداث پد بالگرد برای انتقال بیماران اورژانسی در بیمارستان کوهبنان ضروری است؛ چون جاده کوهبنان به زرند و کرمان صعب العبور است.

صدای زرند – نامجو کوهبنانی: مهدی احمدی نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان به همراه اعضای هیئت رئیسه دانشگاه به شهرستان کوهبنان سفر کردند و در جلسه‌ای با فرماندار، رئیس دفتر نماینده مردم کوهبنان و زرند در مجلس، بخسدار طغرالجرد ، دبیر نهاد آبادانی و پیشرفت مسئولان و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان کوهبنان، مسائل و مشکلات بهداشتی و درمانی شهرستان را مورد بررسی قرار دادند.

مهدی احمدی نژاد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: بیمارستان کوهبنان مشکلات خاص خود را دارد؛ اما برنامه‌ای برای اجبار پزشکان متخصص برای خدمت در مناطق محروم نداریم از طرفی معادن زغالسنگ باید به وظیفه اجتماعی خود عمل کنند و یک درصد از درآمد خود را به بحث سلامت اختصاص بدهند.

وی با اشاره به اینکه مرکز بهداشت کارگری بایستی از سوی معادن زغالسنگ راه اندازی و تجهیز شود تا به کارگران آسیب دیده خدمات بدهند، افزود: تلاش ما بر استخدام نیرو‌های بومی کوهبنان با تعهد ۱۵ ساله و راه اندازی مهد کودک ویژه کارکنان بیمارستان است.

احمدی نژاد با اشاره به اینکه پزشکان متخصص باید ۶۰ بیمار را در ۲ شیف کاری در ساعت حضور در بیمارستان ویزیت کنند، به مشکلات آزمایشگاه بیمارستان کوهبنان اشاره کرد و افزود: باید برخی آزمایشات نمونه گیری و برای انجام به شهرستان‌های اطراف ارسال شود.

وی تاکید کرد: احداث پد (بسته به اینکه شما در خشکی یا مکان‌های صعب العبور هستید، برای نشستن بالگرد، چیزی که نیاز دارید یک سکوی بالگرد است که در زبان فارسی از آن به عنوان هلی پد یاد می‌شود.) بالگرد برای انتقال بیماران اورژانسی در بیمارستان کوهبنان ضروری است و باید در اولویت برنامه‌ها باشد، چون جاده کوهبنان به زرند و کرمان صعب العبور است.

مجیدتوکلی، فرماندار کوهبنان گفت: متاسفانه به دلیل حضور نداشتن مستمر متخصص زنان و زایمان، جراحی و بیهوشی مردم کوهبنان بسیاری از اقدامات درمانی و پزشکی خود را در مرکز استان‌های کرمان و یزد انجام می‌دهند.

وی افزود: سعی شود که برای تحقق فرزند آوری و افزایش جمعیت، پزشکان متخصص زنان، جراحی و بیهوشی به صورت هفتگی و مستمر در بیمارستان کوهبنان مستقر شوند و تعداد بیشتری بیمار را در طول روز ویزیت کنند و ساعت کاری پزشکان متخصص مشخص شود تا باعث سرگردانی بیماران نشود.

توکلی با اشاره به مباحث کارگری در زغالسنگ و فعال بودن ۷ معدن، بیان داشت: وضعیت شبانه روزی مرکز جامع سلامت پابدانا بایستی هر زودتر تعیین تکلیف شود.

وی افزود: اگر بیمارستان مجهز و فعالی داشته باشیم، مردم همجوار در شهرستان‌های بافق و بهاباد می‌توانند از خدمات پزشکی شهرستان بهره‌مند شوند.

شهابی، بخشدار طغرالجرد خواستار تلاش برای استقرار بخش دیالیز درمانگاه پابدانا، شبانه روزی شدن مرکز درمانی، افزایش تعداد پرستاران و استقرار ماما در چارت این مرکز شد.

محمد بهسرشت، رئیس دفتر نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس با اشاره به اینکه سلامت مردم باید در راس امور قرار گیرد، گفت: متاسفانه مراجعین از امکانات بیمارستان کوهبنان رضایت نسبی ندارند و آزمایشگاه، تجهیزات و امکانات بروز ندارد.

وی افزود: نبود متخصص زنان و جراحی و شبانه روزی نبودن مرکز جامع سلامت بخش طغرالجرد مشکلاتی برای مردم به وجود آورده که نیاز به عنایت مسئولان دانشگاه علوم پزشکی برای رفع مشکلات موجود است.

سید حسین روح الامینی، دبیر نهاد آبادانی و پیشرفت کوهبنان نیز از خرید دستگاه سونوگرافی و تهیه دستگاه‌های بیوشیمی و پروپاپ و تحویل آن‌ها طی چند روز آینده به بیمارستان افضل الدین کوهبنان خبر داد.

وی با اشاره به اینکه آمبولانس اهدایی بنیاد علوی هم تا چند روز آینده تحویل داده خواهد شد، افزود: ۶ دستگاه اکسیژن ساز از سوی نهاد آبادانی و‌پیشرفت شهرستان تهیه و تحویل بیمارستان و خیریه‌ها شده است.

در این جلسه که معاونین درمان، بهداشتی، مدیر بیماری‌های معاونت درمان، رئیس نظارت بر درمان، مشاور و تعدادی از مدیران دانشگاه نیز حضور داشتند مسائل و مشکلات تخصصی مربوط به هر معاونت، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/