پلیس: شناسایی هزار قلم ابزار تقلب در کنکور

سردار وحید مجید: راهکارهایی را در دو حوزه مشخص کانال ها و پیج ها و لینک هایی که ادعای فروش سوالات کنکور را دارند و افرادی که مدعی تقلب با ابزارهایی همچون میکروچیپ ها هستند و آن ها را به فروش می رسانند داریم.

به گزارش صدای زرند، رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فراجا از شناسایی هزار قلم ابزار تقلب در کنکور و تغییر شگرد مجرمان سایبری در زمینه ارسال لینک آلوده به ادعاهای واهی درباره فروش سوالات کنکور خبر داد.

به گزارش فارس، سردار وحید مجید رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فراجا در نشست تبیین ابعاد اجرایی و حفاظتی نوبت دوم کنکور ۱۴۰۲ در محل پژوهشگاه شیمی با اشاره به موضوع کنکور و آزمون های نهایی گفت: ما از سال ۱۳۹۹ با این موضوع مواجه شده ایم که در ساحت های شبکه های اجتماعی خارجی شاهد بالا آمدن کانال ها، صفحات و اکانت های متعدد تحت عناوین مجرمانه فروش سوالات آزمون، فروش سوالات کنکور، با عناوین متعددی مانند آزمون عمومی، کنکور عمومی، کنکور و آزمون و کلید واژه های متفاوت بودیم.

وی افزود: از سال ۱۳۹۹ پلیس فتا فراجا اقدامات هماهنگ خود را با سازمان های ذیربط انجام داده است. تیم های رصدی را در این رابطه فعالیت کردیم. کارگروه های متعددی در حوزه استان ها و شهرستان ها فعال شد.

مجید گفت: ما تنها به زمان های نزدیک به آزمون بسنده نمی کنیم بلکه در طول سال موضوع را پیگیری می کنیم و افرادی که در این زمینه فعال هستند را شناسایی می کنیم. در نزدیکی ایام امتحانات نهایی و کنکور فعالیت مجرمان سایبری تشدید می شود.

وی خاطرنشان کرد: راهکارهایی را در دو حوزه مشخص کانال ها و پیج ها و لینک هایی که ادعای فروش سوالات کنکور را دارند و افرادی که مدعی تقلب با ابزارهایی همچون میکروچیپ ها هستند و آن ها را به فروش می رسانند داریم.

رئیس پلیس فتای فراجا درباره نحوه برخورد با این افراد متقلب گفت: برابر قانون با این افراد برخورد می شود. موضوعاتی که عنوان شده مانند استفاده از تجهیزات برای انتقال سوال و عکسبرداری از سوال و در مواردی که وزارت علوم و سازمان سنجش متقاضی هستند با این افراد برخورد می شود.

وی گفت: در سال گذشته یک هزار قلم ابزار میکرو ارسال کننده، میکرو فرستنده، ابزارها و ریز تراشه الکترونیک شناسایی و ضبط شده است و افرادی که خریداری کرده اند هم مورد پایش قرار گرفته اند و اقدامات لازم درباره آن ها انجام شده است.

مجید خاطرنشان کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۹ بالغ بر ۲ هزار و ۷۴ مورد رصد عام در مورد فضای سایبر داشتیم که این موارد متمرکز بر شبکه های اجتماعی تلگرام و اینستاگرام بودند. این تعداد پالایش شدند که تقریباً در ۷۰۷ مورد به بسترهایی رسیدیم که ادعاهایی را در مورد فروش سوالات کنکور مطرح کردند.

انتهای پیام/