افزایش شیوع آنفلوآنزا در کرمان/ شاهد خیز نامحسوس کرونا در استان هستیم

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: در سال جاری نگرانی مردم نسبت به کرونا کمتر شده، به همین دلیل نسبت به سال گذشته کمتر مسائل بهداشتی، استفاده از ماسک و فاصله اجتماعی را رعایت می کنند و امسال شاهد افزایش بیماری های تنفسی از جمله آنفلوآنزا، سرماخوردگی ویروسی و دیگر موارد مشابه در سطح شهر کرمان و استان هستیم.

به گزارش صدای زرند، این روزها در سطح شهر و استان کرمان شاهد شیوع آنفلوآنزا و سایر بیماری های تنفسی هستیم که بیماران زیادی را راهی بیمارستان ها و درمانگاه ها کرده است.

شیوع آنفلوآنزا و بیماری های تنفسی با حضوری شدن مدارس در بین دانش آموزان و معلمان و به تبع آن خانواده ها شیوع بیشتری پیدا کرده است.

سعید صحبتی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در زمینه شیوع آنفلوآنزا و سایر بیماری های تنفسی در سطح شهر کرمان و استان در گفت وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: در فصل پاییز و زمستان شاهد افزایش بیماری های تنفسی و ویروسی هستیم.

وی گفت: در سال جاری نگرانی مردم نسبت به کرونا کمتر شده، به همین دلیل نسبت به سال گذشته کمتر مسایل بهداشتی، استفاده از ماسک و فاصله اجتماعی را رعایت می کنند و امسال شاهد افزایش بیماری های تنفسی از جمله آنفلوآنزا، سرماخوردگی ویروسی و دیگر موارد مشابه در سطح شهر کرمان و استان هستیم.

صحبتی تصریح کرد: همه بیماری های تنفسی آنفلوآنزا نیستند، اما شیوع آنفلوآنزا در سال جاری نسبت به سال های گذشته افزایش یافت است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان ابراز داشت: ما تاکید می کنیم همه افراد در خطر از جمله افراد سالمند، زنان باردار، افراد دارای بیماری زمینه ای مسائل بهداشتی و مراقبتی را بیشتر رعایت کنند.

وی افزود: از مردم و گروه های در معرض خطر درخواست داریم واکسن آنفلوآنزا و واکسن تکمیلی کرونا را حتما بزنند، در تمامی مراکز سلامت جامع دانشگاه علوم پزشکی واکسن کرونا به وفور موجود است و به صورت رایگان این واکسن را دریافت کنند.

صحبتی با اشاره به اینکه واکسن آنفلوآنزا در سطح مراکز بهداشتی و داروخانه های شهر کرمان و استان وجود دارد، تاکید کرد: بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا در اواخر تابستان و اوایل پاییز است، اما هنوز هم امکان تزریق واکسن آنفلوآنزا وجود دارد و بهتر است افراد در معرض خطر حتما این واکسن را دریافت کنند.

وی عنوان کرد: با تعاملی که با مدارس از طریق مربیان بهداشت و خود مدیران مدارس داشته ایم، از آنها درخواست کردیم تمام دانش آموزانی که علائم مشکوک تنفسی دارند و احتمال می دهند بیماری آنها واگیردار باشد آنها را از سایر دانش آموزان جدا کنند و والدین هم در این زمینه همکاری داشته باشند و فرزندانشان که علائم بیماری دارند از آنها در خانه مراقبت کنند تا دوره بیماری آنها سپری شود.

صحبتی گفت: دوران استراحت آنفلوآنزا بین پنج تا هفت روز است، اما در کرونا سرپایی ۵ روز و کرونا شدید ۱۰ روز است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان ادامه داد: شاهد یک خیز نسبی افزایش کرونا در سطح استان نسبت به هفته های گذشته هستیم، اما هنوز نمی توانیم آن را موج هشتم کرونا در استان بدانیم.

وی بیان کرد: در حال رصد کرونا از طریق بیمارستان ها، مراکز منتخب، مسافران پروازهای خارجی در فرودگاه ها هستیم.

صحبتی با اشاره به اینکه افزایش کرونا در سطح استان نامحسوس است، افزود: در حال حاضر ۲۰ بیمار کرونایی در بیمارستان های استان بستری هستند و همچنین روزانه بین ۵ الی ۲۰ نفر بیمار سرپایی کرونایی در سطح استان شناسایی می شوند و خوشبختانه این هفته فوتی نداشته ایم.

وی اظهار داشت: ما آمادگی لازم را در سطح بیمارستان های استان در زمینه مقابله با کرونا و سایر بیماری های تنفسی به دلیل نزدیک شدن به ایام نوروز و مسافرت های نوروزی داریم.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: از همه افراد بالای ۱۸ سال که شش ماه از آخرین دز واکسن یادآور کرونا آنها گذشته درخواست داریم حتما دز یادآور را هرچه سریع تر تزریق کنند.

انتهای پیام/