۲۶ هزار لیتر آب مقطر در نیروگاه زرند صرفه‌جویی شد

محمدرضا ترک‌زاده با اعلام این خبر، افزود: پس از ۱۰ سال با تعویض ممبران‌های سیستم RO توسط متخصصان نیروگاه، کیفیت آب مقطر تولیدی افزایش یافته و با کاهش میزان املاح شیمیایی آب، نیاز سیستم به مصرف آب مقطر کاهش پیدا کرده است.

به گزارش صدای زرند، مدیر امور شیمی نیروگاه زرند گفت: با توجه به اهمیت آب در منطقه کویری استان کرمان و همچنین اهمیت بالای آب مقطر در فرآیند تولید برق نیروگاه‌های بخاری، نیروگاه زرند توانسته با تلاش متخصصان خود روزانه ۲۶ هزار لیتر صرفه‌جویی آب مقطر داشته باشد.

محمدرضا ترک‌زاده با اعلام این خبر، افزود: پس از ۱۰ سال با تعویض ممبران‌های سیستم RO توسط متخصصان نیروگاه، کیفیت آب مقطر تولیدی افزایش یافته و با کاهش میزان املاح شیمیایی آب، نیاز سیستم به مصرف آب مقطر کاهش پیدا کرده است.

وی ادامه داد: بالا رفتن کیفیت آب مقطر علاوه بر کاهش نیاز سیستم به آب و صرفه‌جویی آن، با کاهش خوردگی و رسوب گذاری تجهیزات نیروگاه موجب بالا رفتن راندمان تولید خواهد شد.

ترک‌زاده تاکید کرد: با کاهش هدررفت آب بویلر، مصرف سوخت بویلر نیز کاهش می‌یابد و همچنین مصرف برق در سیستم تولید آب مقطر نیز کمتر خواهد شد که این موارد از دیگر دستاوردهای تلاش کارکنان مجموعه در بهینه‌سازی سیستم تولید آب مقطر به شمار می‌رود.

انتهای پیام/